12
Κυρ, Μάι

ouc library logo new

LIBRARY EKPAIDEUTIKH PYLI
Στο πλαίσιο υιοθέτησης και ανάπτυξης των ηλεκτρονικών και εξ αποστάσεως εργαλείων του ΑΠΚυ, η Βιβλιοθήκη έχει αναπτύξει την Εκπαιδευτική Πύλη Βιβλιοθήκης (ΕΠΒ) αξιοποιώντας την Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης του Ιδρύματος.
  
Η Εκπαιδευτική Πύλη Βιβλιοθήκης έχει ως σκοπό:
  • Την υποστήριξη και βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των χρηστών διαμέσου της παροχής ηλεκτρονικών υπηρεσιών  Βιβλιοθήκης, μέσα από ένα ψηφιακό περιβάλλον, υλοποιώντας τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
  • Τη μέγιστη δυνατή ενημέρωση των χρηστών της σε θέματα αξιοποίησης των προσφερόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης με παράλληλη εκπαίδευση και επιμόρφωση.
  • Το να αποτελέσει μια εναλλακτική δυνατότητα επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ Βιβλιοθήκης και χρηστών, με πρωταρχικό στόχο την κάλυψη των εκπαιδευτικών, ερευνητικών αναγκών, επιδιώκοντας παράλληλα και εμπεδώνοντας ικανότητες πληροφοριακής παιδείας στους χρήστες της.

Για να γίνει σύνδεση με την Εκπαιδευτική Πύλη Βιβλιοθήκης, χρησιμοποιούνται οι κωδικοί πρόσβασης που έχουν κοινοποιηθεί και αφορούν στην Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης-Eclass.