25
Τρι, Ιουν

Γραφείο Αποφοίτων

Όραμα

Ο σκοπός και οι στόχοι του Γραφείου Αποφοίτων καταρτίζονται με βάση το γενικότερο όραμα και στόχους του ΑΠΚΥ, και ειδικότερα με τους στόχους που αφορούν στην «προαγωγή της διά βίου μάθησης» και τη «σύζευξη με την κοινωνία και την οικονομία για τη βιώσιμη ανάπτυξη και πρόοδο της Κύπρου». Με το πέρας της σχέσης μεταξύ φοιτητή και Πανεπιστημίου, το Γραφείο Αποφοίτων, που λειτουργεί ως μεσάζοντας μεταξύ Πανεπιστημίου και απόφοιτου, αποσκοπεί στη διατήρηση της σχέσης αυτής. Κρατώντας τους απόφοιτους κοντά στο Πανεπιστήμιο, το ΑΠΚΥ συνεχίζει να προσφέρει στα πλαίσια της διά βίου μάθησης και αποσκοπώντας στην ενδυνάμωση των δεξιοτήτων που απαιτούνται στην κοινωνία και οικονομία του σήμερα. Παράλληλα, συνεργάζεται σε διαφορετικό επίπεδο με τους απόφοιτούς του, οι οποίοι, ως ενεργά και ακαδημαϊκά/επιστημονικά ενδυναμωμένα μέλη της κοινωνίας, προσφέρουν πίσω στο Πανεπιστήμιο και τους φοιτητές, στα πλαίσια των επαγγελματικών και κοινωνικών τους δυνατοτήτων.

Σκοπός

Το Γραφείο Αποφοίτων του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου συμβάλλει στη δημιουργία και ενίσχυση των σχέσεων της πανεπιστημιακής κοινότητας του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Το Γραφείο έχει ως στόχο να ενισχύσει τις σχέσεις και υπάρχοντες δεσμούς αλληλεπίδρασης και συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου και των αποφοίτων του. Αποστολή του Γραφείου Αποφοίτων είναι η προώθηση της συμμετοχής των αποφοίτων στην πανεπιστημιακή κοινότητα και η ενθάρρυνση της διατήρησης διά βίου σχέσης με το Πανεπιστήμιο. Το Γραφείο Αποφοίτων φιλοδοξεί να ενθαρρύνει τις επαγγελματικές, ακαδημαϊκές αλλά και κοινωνικές σχέσεις των μελών του, μέσα από εκδηλώσεις, δράσεις και δραστηριότητες που επικεντρώνονται στην ανάπτυξη και προσφορά παροχών και ευκαιριών στους απόφοιτους του Πανεπιστημίου.
 

 

 

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν απορίες ή για να μοιραστείτε τα νέα και τις εισηγήσεις σας! Επιπλέον, εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο Πακέτο Προνομίων προσφέροντας προνομιακά ωφελήματα στους απόφοιτους του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. 

Στείλτε μας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Τηλέφωνο: +357 22 411724

Συνδεθείτε μαζί μας: https://www.facebook.com/oucalumni/

 

Κάρτα Αποφοίτων 

Πακέτο Προνομίων