22
Σαβ, Ιουν

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ανταποκρινόμενο στην εποχή των προκλήσεων και των αλλαγών, αλλά και στην ανάγκη διαρκούς εκπαίδευσης, προέβη στη δημιουργία Κέντρου Επαγγελματικής και Διά βίου Μάθησης (ΚΕΔΜΑ). Το ΚΕΔΜΑ θέτοντας ως αποστολή να χτίσει  γέφυρα επικοινωνίας με την κοινωνία και να ικανοποιήσει τις διαρκώς μεταβαλλόμενες εκπαιδευτικές ανάγκες,  προσφέρει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης. Η θεματολογία των προγραμμάτων σχετίζεται με τις επιστημονικές περιοχές που θεραπεύονται στις τρεις Σχολές του Πανεπιστημίου και η εκπαίδευση παρέχεται από εγνωσμένου κύρους ακαδημαϊκό προσωπικό.

Το ΚΕΔΜΑ πραγματοποιεί πολυεπιχειρησιακά προγράμματα κατάρτισης, ενώ ταυτόχρονα παρέχεται η δυνατότητα προσφοράς εξατομικευμένων προγραμμάτων, προσαρμοσμένων στις εκπαιδευτικές ανάγκες του εκάστοτε οργανισμού. Τα προγράμματα κατάρτισης είναι δυνατόν να επιχορηγηθούν από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ), αφού το ΚΕΔΜΑ έχει λάβει πιστοποίηση ως Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης  από την προαναφερθείσα Αρχή.

Με πάνω από είκοσι χρόνια εξειδίκευση στην ανοιχτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση, αλλά και στην εφαρμογή καινοτόμων διαδραστικών εκπαιδευτικών μεθόδων, το Κέντρο έχει ως όραμά του να προσφέρει πρωτοποριακή και ευέλικτη μαθησιακή εμπειρία, συμβάλλοντας παράλληλα στην ψηφιακή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού του μέλλοντος.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Υπεύθυνη Λειτουργός : Γεωργία Κυριακίδου 

Τηλέφωνο επικοινωνίας : +35722411698

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email): Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Course8 800x400 Course7 800x400  
Στερεότυπα στον χώρο εργασίας Διαπραγμάτευση και Βασικές Αρχές του Δικαίου των Συμβάσεων  

 

Course6 800x400 Course5 800x400 

Η Διαχείριση των Αλλαγών στο Σύγχρονο Περιβάλλον Επιχειρήσεων & Οργανισμών

 Βιολογικοί Παράγοντες Κινδύνου και Έλεγχος Λοιμώξεων στον Χώρο Εργασίας

 

 

Course3 800x400

Course4 800x400

11 χρόνια μετά το κούρεμα. Ανάλυση Κυπριακών & διαιτητικών αποφάσεων που αφορούν στα Κυπριακά Τραπεζικά Ιδρύματα που τέθηκαν σε καθεστώς εξυγίανσης και ενημέρωση σχετικά με το Σχέδιο Αναπλήρωσης του Εθνικού Ταμείου Αλληλεγγύης

Τεχνητή Νοημοσύνη (Τ.Ν.) και άλλα Σύγχρονα Τεχνολογικά Εργαλεία για Αύξηση Παραγωγικότητας
 Ψηφιακή εξοικείωση
Ψηφιακή εξοικείωση εκπαιδευτών σε θέματα εξ αποστάσεως μάθησης

 seminario2
Στερεότυπα της Επιτυχίας