22
Σαβ, Ιουν

Γραφείο Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης υπάγεται στον Τομέα Φοιτητικής Ανάπτυξης και Αποφοίτων της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας. Σκοπός του είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες και καινοτόμες υπηρεσίες σταδιοδρομίας και διασύνδεσης που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς εργασίας και στις εξατομικευμένες ανάγκες της διεθνούς φοιτητικής κοινότητας του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. 

Γενική η-διεύθυνση επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | +357 22411941/3

Επιλέξτε τις ακόλουθες εικόνες για τη σχετική πληροφόρηση:

 woman smiling     business 

Η ομάδα μας

 Ονοματεπώνυμο Τίτλος/Θέση  Τηλέφωνο  Ηλεκτρονική Διεύθυνση
 Έλενα Γρηγορίου  Προϊσταμένη Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας    
 Αθηνά Σκοταρά  Υπεύθυνη Λειτουργός Τομέα Φοιτητικής Ανάπτυξης και Αποφοίτων +357 22 411724  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
 Αιμιλία Ζένιου  Βοηθός Γραμματειακή Λειτουργός Γραφείου Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης +357 22411943 Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Γεωργία Αργυρού  Συνεργάτιδα Γραφείου Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης +357 22411941  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.