19
Κυρ, Μάι

 

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις εξατομικευμένες εκπαιδευτικές ανάγκες του/της κάθε φοιτητή/τριας, επενδύοντας στην ανάπτυξη δεξιοτήτων του 21ου αιώνα.  Ανεξαρτήτως της προηγούμενης ακαδημαϊκής εμπειρίας και του προγράμματος σπουδών/κατάρτισης που θα επιλέξει ο/η κάθε φοιτητής/τρια, είναι σημαντικό να γνωρίζει εκ των προτέρων τα ιδιαίτερα συστατικά επιτυχίας της εξ αποστάσεως φοίτησης.

Στον πιο κάτω σύνδεσμο εμπεριέχεται ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, σχεδιασμένο από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Με τη συμπλήρωσή του, ο/η κάθε φοιτητής/τρια θα εξοικειωθεί με τα βασικά συστατικά επιτυχίας για εξ αποστάσεως φοίτηση και θα ενημερωθεί για τον τρόπο που αυτά διασφαλίζονται και αναπτύσσονται περισσότερο, μέσω της εξατομικευμένης καθοδήγησης που θα λάβει από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

 

«Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο, προαιρετικό και προσφέρεται μόνο για ενημερωτικό σκοπό.»
«Για περισσότερες πληροφορίες και για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, πατήστε στα κινούμενα εικονίδια που εμφανίζονται στην πιο κάτω διαδραστική εικόνα»

 

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | tel. +35722411600 | fax +35722411741