Προκήρυξη κενής θέσης Προϊστάμενου Ανθρώπινου Δυναμικού - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Open University of Cyprus
23
Δευ, Μάι

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει ότι γίνονται δεκτές αιτήσεις για μία (1) κενή θέση Ανώτερου Λειτουργού Πανεπιστημίου - Προϊστάμενος Ανθρώπινου Δυναμικού (Θέση Πρώτου Διορισμού και Προαγωγής).

Η θέση αποπαγοποιήθηκε με βάση τη Συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού ημερομηνίας 11/06/2018.

 

H Προκήρυξη της θέσης είναι διαθέσιμη ΕΔΩ και το σχετικό Σχέδιο Υπηρεσίας είναι διαθέσιμο ΕΔΩ.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

  1. Πανεπιστημιακός τίτλος σπουδών
  2. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών επιπέδου Master σε ένα τουλάχιστον από τα πιο κάτω θέματα ή συνδυασμό αυτών: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Δημόσια Διοίκηση, Οργανωσιακή Ψυχολογία και Συμπεριφορά.
  3. Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και πολύ καλή γνώση μιας από τις γλώσσες εργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι τα Αγγλικά, τα Γαλλικά και τα Γερμανικά.
  4. Δεκαετής διοικητική πείρα σε υπεύθυνη θέση σχετική με τα καθήκοντα της θέσης.
  5. Ακεραιότητα χαρακτήρα, εχεμύθεια, οργανωτική και διοικητική ικανότητα, πρωτοβουλία, υπευθυνότητα, ευθυκρισία και ικανότητα αποτελεσματικής συνεργασίας.
  6. Ικανότητα χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και ιδιαίτερα προγραμμάτων όπως το Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint etc.)

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

  • Η αίτηση συμπληρώνεται και υποβάλλεται μέσω της Διαδικτυακής Πύλης Εργοδότησης στο σύνδεσμο https://recruitment.ouc.ac.cy/apply.
  • Η υποβολή αιτήσεων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 με καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 στις 14.00 (ώρα Κύπρου).
  • Οι αιτήσεις για να είναι αποδεκτές πρέπει να συνοδεύονται από τα αντίγραφα των πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών και άλλων συναφών προσόντων που προνοούνται πιο πάνω, περιλαμβανομένων βεβαιώσεων για υπηρεσία εκεί όπου απαιτείται πείρα. Τα πρωτότυπα θα πρέπει να παρουσιασθούν όταν ζητηθούν για έλεγχο. Αιτήσεις στις οποίες δε θα έχουν επισυναφθεί όλα τα αποδεικτικά στοιχεία ή θα ληφθούν εκπρόθεσμα δε θα ληφθούν υπόψη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στο τηλέφωνο +35722411662, καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή από τις 07:30 – 14:30 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..