08
Τετ, Μάι

«Τα ψηφιδωτά της Κανακαρίας και ο επαναπατρισμός τους» και άλλα ψηφιακά παιχνίδια και αποτελέσματα του Pact4Skills

Το έργο Pact4Skills χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Erasmus+ και στοχεύει στην παροχή δεξιοτήτων σε ανθρώπους που καλούνται να ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες αναφορικά με τη διαχείριση ζητημάτων πολιτισμού στο πλαίσιο του σύγχρονου ψηφιακού πολιτισμού. Οι ειδικές αυτές δεξιότητες αφορούν στη διαπολιτισμικότητα, στον ψηφιακό κόσμο και στο επιχειρείν. Το έργο διοργανώνει την Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024, Πολλαπλασιαστική Εκδήλωση (Multiplier Event) με θέμα «Τα ψηφιδωτά της Κανακαρίας και ο επαναπατρισμός τους», κατά την οποία θα παρουσιαστούν και άλλα ψηφιακά παιχνίδια που σχεδιάστηκαν, ενώ θα γίνει και προβολή των αποτελεσμάτων του.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ / AGENDA

Το έργο Pact4Skills συντονίζει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και συγκεκριμένα ο Δρ. Γεώργιος Παπαϊωάννου, μέλος Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Πολιτιστική Πολιτική και Ανάπτυξη». Η ημερίδα θα αρχίσει στις 09.30 και θα ολοκληρωθεί στις 13.30 με ελαφρύ γεύμα. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει τις εργασίες της εκδήλωσης με φυσική παρουσία, στο Βυζαντινό Μουσείο στη Λευκωσία (Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Συλλογές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, Πλατεία Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, 1016), ή διαδικτυακά, μέσω Zoom: http://tinyurl.com/2bd54z6s.

Εγγραφή για βεβαίωση συμμετοχής: https://forms.gle/s1ZuUr1nZVGvmtM76

Το Pact4Skills ξεκίνησε το 2022 και ολοκληρώνεται με την προαναφερόμενη Δραστηριότητα / Πολλαπλασιαστική Εκδήλωση. Στο έργο συμμετέχουν εταίροι από έξι χώρες:


Περισσότερες πληροφορίες για το έργο είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του Pact4Skills: https://ivetagr.org/pact4skills/.

Για ερωτήματα, για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας ή για ό,τι σχετικό, επικοινωνήστε με email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

poster1 Pact4Skills