08
Τετ, Μάι

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Έκθεση Κυπριακών Πανεπιστημίων στην Αθήνα (25/11/2023)

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) συμμετέχει στην Έκθεση των Κυπριακών Πανεπιστημίων στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου 2023. Καινοτόμο δημόσιο και ψηφιακό, το ΑΠΚΥ προσφέρει ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, συνθηκών ζωής, επαγγελματικής κατάστασης και τόπου διαμονής. Είναι ισότιμο και ομοταγές προς τα Ελληνικά πανεπιστήμια και οι τίτλοι σπουδών του αναγνωρίζονται από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. σύμφωνα με τα κριτήρια και τις διαδικασίες του. Οι τρεις Σχολές του ΑΠΚΥ καλύπτουν περιοχές των Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, των Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών και των Οικονομικών Επιστημών και της Διοίκησης και προσφέρουν Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά Προγράμματα Σπουδών σε πεδία αιχμής. Στο πλαίσιο της Διά Βίου Μάθησης, όλες οι Θεματικές Ενότητες (τα μαθήματα) των προγραμμάτων σπουδών προσφέρονται και ως ανεξάρτητες-αυτοτελείς για απόκτηση νέων γνώσεων και καλλιέργεια δεξιοτήτων. Το ΑΠΚΥ διατηρεί το κόστος φοίτησης ιδιαίτερα προσιτό και υποστηρίζει ομάδες μεταπτυχιακών και διδακτορικών φοιτητών και φοιτητριών με λιγότερες ευκαιρίες, όπως άνεργους, άτομα με ειδικές ανάγκες, πολύτεκνους, μονογονείς, κ.λπ., παρέχοντας σημαντικές μειώσεις διδάκτρων (από 10% ως πλήρη απαλλαγή).

Το ενδιαφερόμενο κοινό για σπουδές εξ αποστάσεως, χωρίς την ανάγκη φυσικής παρουσίας σε οποιοδήποτε στάδιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας αφού και οι τελικές εξετάσεις πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως με ηλεκτρονικά μέσα, μπορεί να ενημερωθεί για τα προσφερόμενα Προγράμματα Σπουδών και την Εκπαιδευτική Μεθοδολογία του ΑΠΚΥ στην Εκπαιδευτική Έκθεση:

 

  • ΑΘΗΝΑ, Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 (10:00-13:00 και 15:00-19:30), στην Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας (Ξενοφώντος 2Α, Σύνταγμα – 10557, Αθήνα).

 

Τις Εκθέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη συνδιοργανώνουν το υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, το υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο Αθηνών της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα.


5+1 συγκριτικά πλεονεκτήματα του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

  • Εγνωσμένου κύρους δημόσιο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, εξειδικευμένο στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
  • Υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα προγράμματα σε όλα τα επίπεδα σπουδών, με άμεσο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.
  • Ευέλικτες σπουδές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες/υποχρεώσεις των φοιτητών, που σπουδάζουν από τον προσωπικό τους χώρο, στον δικό τους χρόνο, με κατάλληλη ακαδημαϊκή υποστήριξη, χωρίς τους περιορισμούς της συμβατικής διά ζώσης εκπαίδευσης. Εξ αποστάσεως φοίτηση, διαδικτυακές εξετάσεις.
  • Σύγχρονη Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης και τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία ψηφιακής εκπαίδευσης με βραβεύσεις για καινοτομίες στα Cyprus Education Leaders Awards 2019-2022.
  • Διεθνώς αναγνωρισμένο διδακτικό προσωπικό, το οποίο διαθέτει πλούσια διδακτική και ερευνητική εμπειρία, καθοδηγεί και υποστηρίζει αποτελεσματικά τον φοιτητή με βάση τις μαθησιακές ανάγκες του.
  • Προσιτό κόστος φοίτησης, μειώσεις διδάκτρων μεταπτυχιακών & διδακτορικών προγραμμάτων σε ειδικές ομάδες πληθυσμού.

 

www.ouc.ac.cy |+357 22411600/711 | Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

StudyInCyprus Nov2023 Greece