Sidebar

20
Σαβ, Απρ

Θεατρικό Καλοκαίρι 2021 (2-28 Ιουλίου)

Το Πρόγραμμα «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ), σε συνεργασία με το Σωματείο Φοιτητών και Αποφοίτων του Προγράμματος, επαναφέρει φέτος τον επιτυχημένο θεσμό του «Θεατρικού Καλοκαιριού», μια φιλική προσφορά προς τους φοιτητές και τους φίλους του ΑΠΚΥ. Η δράση περιλαμβάνει εξορμήσεις σε παραστάσεις αρχαίου δράματος που ανεβαίνουν (κυρίως) στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος στη Λευκωσία και στο Κούριο. Της παράστασης προηγείται εισαγωγή στο έργο από τον Αναπλ. Καθηγητή Αντώνη Κ. Πετρίδη.

Τη φετινή χρονιά θα παρακολουθήσουμε τις ακόλουθες πέντε παραστάσεις:

 

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21:00

Ώρα συγκέντρωσης – Είσοδος στο θέατρο: 18:45

Εισαγωγή από Αντώνη Πετρίδη: 19:00


Η δράση απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές και τους φίλους του Πανεπιστημίου. Δεν απαιτείται εγγραφή ή δήλωση συμμετοχής. Η εξασφάλιση των εισιτηρίων και η μεταφορά προς/από τα θέατρα είναι ευθύνη των συμμετεχόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο γκρουπ του Σωματείου στο Facebook.