Sidebar

19
Παρ, Απρ

Δήλωση συμμετοχής φοιτητών & αποφοίτων του Προγράμματος 'Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό' σε ανασκαφή του ΑΠΚΥ στην αρχαία Μεσσήνη

Το Πρόγραμμα "Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό" ενημερώνει όσους φοιτητές/όσες φοιτήτριές του  έχουν ολοκληρώσει το 3ο έτος των σπουδών τους ή είναι απόφοιτοι του Προγράμματος και επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ανασκαφή στο ιερό τέμενος του Ασκληπιού της αρχαίας Μεσσήνης, η οποία διεξάγεται σε συνεργασία με την Εταιρεία Μεσσηνιακών Αρχαιολογικών Σπουδών, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στέλνοντας ένα απλό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Γιώργου Δεληγιαννάκη (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020.

Η ανασκαφική περίοδος διαρκεί από τις 15 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2020. Ως ελάχιστος χρόνος συμμετοχής είναι οι δύο (2) εβδομάδες. Συνολικά 2 (δύο) φοιτητέςαπόφοιτοι του Προγράμματος μπορούν να συμμετέχουν στην ανασκαφή.

Το κόστος της διαμονής και ημιδιατροφή θα καλυφθούν. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή σε ανασκαφή συνεπάγεται καθημερινή, πολύωρη παραμονή σε εξωτερικό χώρο κατά τη διάρκεια της ημέρας και απογευματινή εργασία στην αποθήκη της ανασκαφής.  

 

messini