29
Παρ, Μαρ

Προκήρυξη Θέσης Πρώτου Λειτουργού Ανοικτού Πανεπιστημίου - Προϊστάμενος Ανθρώπινου Δυναμικού (Θέση Πρώτου Διορισμού & Προαγωγής)

 

 

 

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει ότι γίνονται δεκτές αιτήσεις για μία (1) κενή θέση Ανώτερου Λειτουργού Πανεπιστημίου - Προϊστάμενος Ανθρώπινου Δυναμικού (Θέση Πρώτου Διορισμού και Προαγωγής).

H Προκήρυξη της θέσης και το σχετικό Σχέδιο Υπηρεσίας είναι διαθέσιμα ΕΔΩ.

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

  • Η αίτηση συμπληρώνεται και υποβάλλεται μέσω της Διαδικτυακής Πύλης Εργοδότησης στο σύνδεσμο https://recruitment.ouc.ac.cy/apply.
  • Η υποβολή αιτήσεων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 με καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 στις 14.00 (ώρα Κύπρου).
  • Οι αιτήσεις για να είναι αποδεκτές πρέπει να συνοδεύονται από τα αντίγραφα των πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών και άλλων συναφών προσόντων που προνοούνται πιο πάνω, περιλαμβανομένων βεβαιώσεων για υπηρεσία εκεί όπου απαιτείται πείρα. Τα πρωτότυπα θα πρέπει να παρουσιασθούν όταν ζητηθούν για έλεγχο. Αιτήσεις στις οποίες δε θα έχουν επισυναφθεί όλα τα αποδεικτικά στοιχεία ή θα ληφθούν εκπρόθεσμα δε θα ληφθούν υπόψη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στο τηλέφωνο +35722411662, καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή από τις 07:30 – 14:30 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..