27
Σαβ, Απρ

Τηλεσεμινάριο: «Burnout: Symptoms, solutions and prevention» - Kύκλος ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων συμβουλευτικής στήριξης Εαρινό εξάμηνο 2024

Το σύνδρομο επαγγελματικής εξουθένωσης επηρεάζει σημαντικό αριθμό εργαζομένων και, εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να επηρεάσει την καθημερινότητα, την παραγωγικότητα και τη συνολική λειτουργία των εργαζομένων. Στο ανοικτό τηλεσεμινάριο «Burnout: Symptoms, solutions and prevention», το οποίο διοργανώνει το  Γραφείο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στο πλαίσιο του κύκλου δωρεάν ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων κατά το τρέχον Εαρινό Εξάμηνο 2024, θα αναφερθούν τα συμπτώματα και οι αιτίες, καθώς και οι τρόποι διαχείρισης και πρόληψης του συνδρόμου Burnout.

Το τηλεσεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα την Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024, στις 17:00 (διάρκεια: 1 ώρα) μέσω των εργαλείων τηλεκπαίδευσης του Πανεπιστημίου.

Εισηγήτρια είναι η Δρ. Νάταλυ Λούμπα Φιλαρέτου, Εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του ΑΠΚΥ, που διοργανώνει τον κύκλο των σεμιναρίων.

Η προεγγραφή ως τις 10/03/2024 ΕΔΩ είναι απαραίτητη για λήψη του συνδέσμου τηλε-παρακολούθησης και για τη χορήγηση βεβαίωσης ολοκλήρωσης του σεμιναρίου.

O μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά σεμινάριο είναι 500 άτομα. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Όλα τα σεμινάρια της Σειράς μαγνητοσκοπούνται και γίνονται διαθέσιμα στο κανάλι του ΑΠΚΥ στο YouTube.

 

Add event to calendar

AppleGoogleOffice 365OutlookOutlook.comYahoo