Sidebar

20
Σαβ, Απρ

Ανοικτό τηλε-σεμινάριο «Διαχείριση άγχους και χρόνου»

 

Ποια είναι τα συμπτώματα και οι συνέπειες του άγχους στη ζωή μας; Πώς η μη αποτελεσματική διαχείριση χρόνου και η αναβλητικότητα μπορεί να είναι στρεσογόνοι παράγοντες που συνδέονται με αυξημένα επίπεδα άγχους; Η αποτελεσματική «Διαχείριση άγχους και χρόνου» αφορά όλους μας και το θέμα αυτό αποτελεί το αντικείμενο ανοικτού τηλε-σεμιναρίου που διοργανώνει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021.

Η εισηγήτρια, κα. Νάταλυ Λούμπα, εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης του Πανεπιστημίου, θα δώσει χρήσιμες πρακτικές συμβουλές διαχείρισης του άγχους και της πίεσης χρόνου που θα συμβάλουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Το σεμινάριο θα αρχίσει στις 17.00μ.μ. (απαιτείται προεγγραφή, εδώ) και θα μεταδοθεί μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ στον σύνδεσμο: https://tinyurl.com/38jtp8pf.

 


Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι δημόσιο Πανεπιστήμιο, προσανατολισμένο στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση ενηλίκων φοιτητών. Με στόχο την καλύτερη δυνατή εξατομικευμένη φοιτητική εμπειρία, αλλά και την κοινωνική προσφορά, οργανώνει σειρά δωρεάν σεμιναρίων συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης, τα οποία επιμελείται η Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών και Προγραμμάτων Σπουδών του Πανεπιστημίου.

Όλα τα τηλε-σεμινάρια μεταδίδονται διαδικτυακά και ανοιχτά σε κάθε ενδιαφερόμενο μέσω της υπερσύγχρονης Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ. Επίσης μαγνητοσκοπούνται και είναι διαθέσιμα στο κανάλι του ΑΠΚΥ στο YouTube για μεταγενέστερη παρακολούθηση.

Οι συμμετέχοντες που έχουν κάνει προεγγραφή εδώ θα λάβουν, σύμφωνα με τις σχετικές προϋποθέσεις, πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 

Καταχωρήστε την εκδήλωση στο ημερολόγιό σας

 

Apple Google Office 365 Outlook Outlook.com Yahoo