Ειδικός Επιστήμονας (1 ή 2 θέσεις) - Ειδικού Επιστήμονα «YNSPEED» - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Open University of Cyprus
24
Τρι, Μάι

 

 

 

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μιας (1) ή δυο (2) κενών θέσεων Ειδικού Επιστήμονα για μερική απασχόληση στο ερευνητικό έργο «YNSPEED: Youth new personal & employable skills development».

Για την προκήρυξη σε pdf πατήστε εδώ.

Οι αιτήσεις μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στοn σύνδεσμο https://recruitment.ouc.ac.cy/apply μέχρι τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020.

 

 


Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με την Επίκουρη Καθηγήτρια Jahna Otterbacher (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή με την Μονάδα Έρευνας και τον κ. Μιχάλη Σάββα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 00357-22411692.