Ειδικός Επιστήμονας (2 θέσεις) - LIFE IP Physis - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Open University of Cyprus
24
Τρι, Μάι

Προκήρυξη δύο (2) Θέσεων Ειδικού Επιστήμονα για πλήρη ή μερική απασχόληση στο ερευνητικό έργο "LIFE IP-PHYSIS" (νέο deadline 08/10/2020)

 

 

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστήμονα για πλήρη ή μερική απασχόληση στο ερευνητικό έργο με το "LIFE IP Physis" με τίτλο "Managing the Natura 2000 network in Cyprus and shaping a sustainable future".

Για την προκήρυξη σε pdf πατήστε εδώ.

Οι αιτήσεις μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο https://recruitment.ouc.ac.cy/apply. Οι αιτήσεις μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο https://recruitment.ouc.ac.cy/apply. Λόγω αναγκαίων εργασιών αναβάθμισης στα πληροφοριακά συστήματα του Πανεπιστημίου, η υπηρεσία τους συστήματος για την υποβολή αιτήσεων δεν θα είναι διαθέσιμη από την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 (15:00 μ.μ.) μέχρι και την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 (17:00 μ.μ.). Νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020.

 


Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Καθηγητή Γιάννη Βογιατζάκη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή με την Μονάδα Έρευνας και τον κ. Μιχάλη Σάββα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 00357-22411692.