Μια θέση στο ερευνητικό «DroneEyE» - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Open University of Cyprus
22
Κυρ, Μάι

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μέχρι (2) θέσεων Ειδικού Επιστήμονα για πλήρη ή μερική απασχόληση στο έργο με ακρωνύμιο «DroneEyE».

The scope of the project is to develop a platform that addresses threats from COTS drones. The system aims to be used to protect critical infrastructures.


ΟΡΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Η πλήρωση των θέσεων θα γίνει με συμβόλαιο μέχρι τη λήξη του έργου (01/06/24). Αναμενόμενη ημερομηνία έναρξης είναι εντός Σεπτεμβρίου 2021.


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ - ΘΕΣΗ 1

 1. Πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού
 2. Τεκμηριωμένη γνώση σε AutoCad & Solidworks / Solidworks Flow simulation
 3. Τεκμηριωμένη γνώση 3D printing
 4. Άριστη γνώση Αγγλικών και ικανότητα κατανόησης τεχνικών κειμένων στην Αγγλική γλώσσα.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ - ΘΕΣΗ 2

 1. Πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού
 2. Τεκμηριωμένη γνώση σε motorized systems και microcontroller programming
 3. Τεκμηριωμένη γνώση σε CAD / PCB design
 4. Άριστη γνώση Αγγλικών και ικανότητα κατανόησης τεχνικών κειμένων στην Αγγλική γλώσσα.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

 1. Προηγούμενη συμμετοχή σε ερευνητικά ή άλλα έργα σχετικά, με τα απαραίτητα προσόντα της θέσης

 

Αναλυτικές πληροφορίες στην Προκήρυξη, ΕΔΩ.


Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι παρακαλούνται να υποβάλουν σε ψηφιακή μορφή τα ακόλουθα:

 1. Σύντομο εισαγωγικό σημείωμα (μέχρι 1 σελίδα) το οποίο απαντά στο κατά πόσο ο αιτητής κατέχει τα απαιτούμενα και τα επιπρόσθετα προσόντα.
 2. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα
 3. Αντίγραφα των τίτλων σπουδών του αιτητή.

Οι αιτήσεις μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά  στο σύνδεσμο https://recruitment.ouc.ac.cy/apply μέχρι την Τετάρτη 08 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο αιτητής πρέπει να αναφέρει στην αίτηση του για ποια θέση ενδιαφέρεται (ΘΕΣΗ1 ή /και ΘΕΣΗ2).

 


Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στον Καθηγητή Σταύρο Σταύρου, Επιστημονικό Υπεύθυνο του Έργου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή με την Μονάδα Έρευνας, κ. Μιχάλη Σάββα, στο τηλέφωνο 00357-22411692 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου εφαρμόζει πολιτική ίσων ευκαιριών στο πλαίσιο των προσλήψεων και στα επακόλουθα στάδια επαγγελματικής σταδιοδρομίας και ενθαρρύνει άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή ταυτότητας φύλου όπως υποβάλουν αίτηση για όλα τα επίπεδα στελέχωσης ακαδημαϊκού, διοικητικού και ερευνητικού προσωπικού. Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν κάνει καμία διάκριση σε σχέση με τη φυλή, το χρώμα, τις θρησκευτικές ή άλλες πεποιθήσεις, το φύλο, την ταυτότητα φύλου, την εθνικότητα, την καταγωγή, την ηλικία, την αναπηρία, την οικογενειακή κατάσταση ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, σύμφωνα πάντοτε με τις πρόνοιες της Νομοθεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.