19
Κυρ, Μάι

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση δύο θέσεων βοηθού ερευνητή για μερική απασχόληση στο ερευνητικό έργο με τίτλο «Cyber Security III».

Στο έργο «Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου ΙΙΙ -  Cyber security III» η ομάδα του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου έχει αναλάβει μεταξύ άλλων την ευθύνη για την Δραστηριότητα 1.7 ‘Youth platform’

Πιο κάτω δίνονται πληροφορίες για την δραστηριότητα αυτή:

Moreover, the CYberSafety Safer Internet Center will engage with children and young people from different demographic groups to listen to their ideas and allow them to express their views and share their knowledge and experience. We will ensure this possibility using online technologies by enhancing the works of the youth platform, organizing regular youth participation activities, continue training young people to be peer educators, providing young people with opportunities to create positive content, offering experiential activities in summer camps where children produce their own messages and good online safety practices published at a special edition. Members of the Cyprus Children's Parliament, as well as the Youth Group of the Commissioner for Children's Rights, will support new members.

Στη δραστηριότητα αυτή προγραμματίζουμε να εστιάσουμε σε θέματα χρήσης του Διαδικτύου, πληροφόρησης και παραπληροφόρησης με παραδειγματικά θεματικά αντικείμενα την κλιματική αλλαγή και την Πανδημία. Η δραστηριότητα θα σχεδιάζεται & εφαρμόζεται κατά κύριο λόγο από τους ίδιους τους μαθητές του CyberSafety Youth Panel.

Για τη δραστηριότητα αναζητούμε βοηθούς ερευνητές, μερικής απασχόλησης που να έχουν τρέχουσα δράση στο CyberSafety Youth Panel ή στις συνιστώσες ομάδες του (Παιδοβουλή, Ομάδα Εφήβων Επιτρόπου Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού, Μικροί Εκπαιδευτές για το Διαδίκτυο κλπ.).


Προσόντα:

  • Απολυτήριο Λυκείου
  • Εμπειρία και ενεργός δράση στην Ομάδα Νέων Ασφαλούς Διαδικτύου ή στις συνιστώσες ομάδες του
  • Καλή γνώση Αγγλικής
  • Καλές ψηφιακές δεξιότητες

Επιθυμητά προσόντα:

  • Ενασχόληση με θέματα χρήσης του διαδικτύου, διαδικτυακής πληροφόρησης και παραπληροφόρησης

 

Αναλυτικές Πληροφορίες στην Προκήρυξη, ΕΔΩ.


Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν σε ψηφιακή μορφή τα ακόλουθα:

  1. Σύντομο σημείωμα (1) σελίδα που να απαντά σε καθένα από τα απαιτούμενα και τα επιθυμητά προσόντα. Σ’ αυτό θα πρέπει να προσδιορίζουν και τη δυνατότητα εργασίας σε ανθρωπο-ημέρες στο ΑΠΚΥ ή εξ αποστάσεως.
  2. Με βάση την εμπειρία σας από τη συμμετοχή στο Youth Panel και την περιγραφή της Δραστηριότητας 1.7 (παραπάνω) περιγράψτε, μέχρι 250 λέξεις, τις ιδέες σας για το πώς θα πετύχουμε καλύτερα τα προβλεπόμενα.
  3. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα ή αναφορά σε δικτυακό τόπο.
  4. Έγγραφα ή αναφορά σε δικτυακό τόπο που τεκμηριώνουν προηγούμενη σχετική εμπειρία.

Οι αιτήσεις μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο https://recruitment.ouc.ac.cy/apply μέχρι τις 19 Απριλίου 2021.

Για το επιπρόσθετο έγγραφο που πρέπει να συμπληρωθεί μαζί με την αίτηση και να επισυναφθεί πατήστε εδώ.


Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Καθηγητή Θανάση Χατζηλάκο (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή με τη Μονάδα Έρευνας, Καινοτομίας και Διασύνδεσης κα. Ευσταθία Νικοδήμου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 00357 22411790.


Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου εφαρμόζει πολιτική ίσων ευκαιριών στο πλαίσιο των προσλήψεων και στα επακόλουθα στάδια επαγγελματικής σταδιοδρομίας και ενθαρρύνει άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή ταυτότητας φύλου όπως υποβάλουν αίτηση για όλα τα επίπεδα στελέχωσης ακαδημαϊκού, διοικητικού και ερευνητικού προσωπικού. Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν κάνει καμία διάκριση σε σχέση με τη φυλή, το χρώμα, τις θρησκευτικές ή άλλες πεποιθήσεις, το φύλο, την ταυτότητα φύλου, την εθνικότητα, την καταγωγή, την ηλικία, την αναπηρία, την οικογενειακή κατάσταση ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, σύμφωνα πάντοτε με τις πρόνοιες της Νομοθεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.