Αποτελέσματα Εξετάσεων ΒΓΛ - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Open University of Cyprus

Sidebar

20
Κυρ, Σεπ

Αποτελέσματα Εξετάσεων για κενές θέσεις Βοηθού Γραμματειακού Λειτουργού

 

 

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τις θέσεις του Βοηθού Γραμματειακού Λειτουργού. Στον πίνακα οι υποψήφιοι μπορούν να δουν αναλυτικά τη βαθμολογία που εξασφάλισαν στο κάθε τεστ ικανότητας, με βάση τον αριθμό υποψηφίου (εξετάσεις) ή τον αριθμό της αίτησης, όπως αυτός φαίνεται στη Διαδικτυακή Πύλη Εργοδότησης (https://recruitment.ouc.ac.cy/apply). Οι υποψήφιοι, για να βρουν τον αριθμό της αίτησής τους, πρέπει να εισέλθουν στην Πύλη, να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο «οι αιτήσεις μου», να επιλέξουν την αίτησή τους και έπειτα να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο «επισκόπηση εκτύπωσης».

Επισημαίνεται ότι επιτυχών θεωρείται ο υποψήφιος που έχει πετύχει συνολική γενική βαθμολογία τουλάχιστον 50% και στο καθένα από τα θέματα που περιλαμβάνονται στην εξέταση βαθμολογία τουλάχιστον 40%. 

 
Για τον Πίνακα Αποτελεσμάτων, πατήστε εδώ.

Στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας, οι πρώτοι σε σειρά κατάταξης υποψήφιοι που πληρούν τις προϋποθέσεις του Σχεδίου Υπηρεσίας θα ενημερωθούν για τα βήματα που θα ακολουθήσουν. Διευκρινίζεται ότι οι προσωπικές συνεντεύξεις θα διεξαχθούν με την άρση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν λόγω της πανδημίας COVID-19.


Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις ή απορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του ΑΠΚΥ στο employment@ouc.ac.cy