Προκήρυξη κενών θέσεων Λειτουργού Πανεπιστημίου Α' - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Open University of Cyprus
23
Δευ, Μάι

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει ότι γίνονται δεκτές αιτήσεις για πέντε (5) κενές μόνιμες θέσεις Λειτουργού Πανεπιστημίου Α' (Θέσεις Προαγωγής). Οι θέσεις αυτές αποπαγοποιήθηκαν με βάση τη Συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού ημερομηνίας 02/10/2017.

 

H προκήρυξη των θέσεων είναι διαθέσιμη ΕΔΩ.

 

ΑΙΤΗΣΗ – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • Η αίτηση συμπληρώνεται και υποβάλλεται μόνο μέσω της Διαδικτυακής Πύλης Εργοδότησης στο σύνδεσμο https://recruitment.ouc.ac.cy/apply .
  • Πρόσφατο Βιογραφικό Σημείωμα (σε ηλεκτρονική μορφή)
  • Αντίγραφα Πιστοποιητικών Σπουδών και εξετάσεων (σε ηλεκτρονική μορφή)
  • Αντίγραφο Πιστοποιητικού Γεννήσεως (σε ηλεκτρονική μορφή)
  • Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας (σε ηλεκτρονική μορφή)

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

  • Αιτήσεις να υποβάλλονται πλήρως συμπληρωμένες μέσω της Διαδικτυακής Πύλης Εργοδότησης στο σύνδεσμο https://recruitment.ouc.ac.cy/apply.
  • Η υποβολή αιτήσεων θα ξεκινήσει την Τρίτη 12 Μάϊου 2020 με καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 26 Μαΐου 2020 στις 14.00.
  • Οι αιτήσεις για να είναι αποδεκτές πρέπει να συνοδεύονται από τα αντίγραφα των πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών και άλλων συναφών προσόντων που προνοούνται πιο πάνω, περιλαμβανομένων βεβαιώσεων για υπηρεσία εκεί όπου απαιτείται πείρα. Τα πρωτότυπα θα πρέπει να παρουσιασθούν όταν ζητηθούν για έλεγχο. Αιτήσεις στις οποίες δε θα έχουν επισυναφθεί όλα τα αποδεικτικά στοιχεία ή θα ληφθούν εκπρόθεσμα δε θα ληφθούν υπόψη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στο τηλέφωνο +35722411662, καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή από τις 07:30 – 14:30 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..