Διεξαγωγή γραπτών εξετάσεων για δύο θέσεις Λειτουργού Πανεπιστημίου - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Open University of Cyprus
26
Κυρ, Ιουν

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει ότι η γραπτή εξέταση για τις δυο (2) κενές θέσεις Λειτουργού Πανεπιστημίου (Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Διαδικτυακών Εφαρμογών (Web developer) και "Δίκτυα και Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων") θα γίνει το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 και ώρα 9:00-11:00 και 12:00-14:00 αντίστοιχα στον χώρο της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης Κύπρου στο Περίπτερο 3.

Οι υποψήφιοι για να έχουν δικαίωμα να παρακαθίσουν στην γραπτή εξέταση, θα πρέπει να είχαν καταβάλει το τέλος των 35 ευρώ, που αντιστοιχεί στο κόστος κάλυψης της διαδικασίας της εξέτασης με την υποβολή της αίτησής τους.

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις ή απορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του ΑΠΚΥ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.