25
Σαβ, Μάι

Προϋποθέσεις/Διάρκεια Ισχύος

 

Microsoft Office 365

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου μετά από συμφωνία με την εταιρεία Microsoft, παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης, σε όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του Ανοικτού  Πανεπιστημίου Κύπρου, με τη χρήση των στοιχείων του πανεπιστημιακού τους λογαριασμού να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Office365. Το Office365 είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα το οποίο περιέχει μια σειρά από υπηρεσίες και εφαρμογές που μπορούν να αξιοποιηθούν από την Πανεπιστημιακή Κοινότητα.

Οι υπηρεσίες και εφαρμογές που προσφέρονται στο παρόν στάδιο, στο Office365 είναι οι εξής:

  • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
  • Web εκδόσεις (online) Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Forms καθώς και συμπληρωματικά εργαλεία.

Επιπρόσθετα, τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν την έκδοση του πλήρους πακέτου Office 365 (Word, Excel, Access, PowerPoint και άλλες βοηθητικές εφαρμογές) σε συγκεκριμένο αριθμό προσωπικών υπολογιστών.

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες δεν παρέχονται αποκλειστικά από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και κατά συνέπεια μπορούν να αλλάξουν από την εταιρεία παροχής (Microsoft) χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή προειδοποίηση.

 

Προϋποθέσεις

Για να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες του Office365 απαιτείται να έχετε ενεργό Πανεπιστημιακό λογαριασμό (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στις πιο κάτω κατηγορίες μελών του Πανεπιστημίου:

  • Φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες
  • Διδάσκοντες (Μέλη ΔΕΠ και ΣΕΠ)
  • Διοικητικό Προσωπικό (μόνιμο ή με σύμβαση)

 

Διάρκεια Ισχύος Χρήσης

Οι υπηρεσίες Microsoft Office 365 μπορούν να αξιοποιηθούν:

  • για όσο διάστημα είναι ενεργός ο Πανεπιστημιακός σας λογαριασμός και
  • για όσο διάστημα η Microsoft παρέχει τις υπηρεσίες.

Δεν υπάρχει εγγυημένο χρονικό διάστημα στο οποίο θα παρέχονται οι υπηρεσίες, και μπορεί ανά πάσα στιγμή να διακοπεί η πρόσβαση.

Όσον αφορά στην παροχή της έκδοση Microsoft Office365 Desktop μέσω του Office365, παρέχεται μόνο στα μέλη που έχουν ενεργή Πανεπιστημιακή ιδιότητα. Όταν η ιδιότητά σας απενεργοποιηθεί (π.χ. σε περίπτωση αποφοίτησης, συνταξιοδότησης, μετάταξης, διακοπής), σύμφωνα με την πολιτική Δημιουργίας και Διαγραφής Λογαριασμών, διακόπτονται όλες οι προσβάσεις στις υπηρεσίες του Office365. Μετά τη διαγραφή δεν θα υπάρχει η δυνατότητα επαναφοράς οποιουδήποτε αρχείου του λογαριασμού.

No questions yet.