14
Παρ, Ιουν

Συνάντηση Πρύτανη Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και Εκτελεστικής Διευθύντριας της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας (CEPOL) στην Κύπρο

Ο Καθηγητής Πέτρος Πασιαρδής, Πρύτανης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ), συναντήθηκε με την κα Μαρία Μονσεράτ Μαρίν Λόπεζ, Εκτελεστική Διευθύντρια της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας (CEPOL) στην Κύπρο, στις 6 Ιουνίου 2024, στο ΑΠΚΥ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Καθηγητής Πασιαρδής και η κα Λόπεζ συζήτησαν τις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των δύο ιδρυμάτων σε θέματα εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Ο Καθηγητής Πασιαρδής αναφέρθηκε στη μεθοδολογία εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του ΑΠΚΥ και τόνισε τη δυνατότητα προσφοράς διαδικτυακών επιμορφωτικών προγραμμάτων σύντομης διάρκειας ή/και σεμιναρίων για τις ανάγκες της CEPOL μέσω του Κέντρου Επαγγελματικής και Διά Βίου Μάθησης.  

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Φλωρής Σ. Νικάνδρου, Επιθεωρητής και Επικεφαλής του Γραφείου Διεθνούς Συνεργασίας της Εθνικής Μονάδας CEPOL, καθώς και άλλοι συνάδελφοι του CEPOL.

 

IMG 7452