09
Πεμ, Μάι

Επίσκεψη του Πρύτανη του ΑΠΚΥ στο University of Primorska

Στο University of Primorska της Σλοβενίας μετέβη ο Πρύτανης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου Καθηγητής Εκπαιδευτικής Ηγεσίας Πέτρος Πασιαρδής, ο οποίος με τον Καθηγητή Stefan Brauckmann-Sajkiewicz του Alpen-Adria-Universität Klagenfurt, συναντήθηκαν με τις Πανεπιστημιακές Αρχές του (UP) και συζήτησαν θέματα ηγεσίας στην εκπαίδευση, τον αναδυόμενο τομέα των μικροδιαπιστευτηρίων και νέες συνεργασίες μεταξύ των ιδρυμάτων.

Τον Πρύτανη του ΑΠΚΥ φιλοξένησαν η Πρυτάνισσα του UP Καθηγ. Klavdija Kutnar και οι Αντιπρυτάνεις Ακαδημαϊκών Θεμάτων και Διεθνοποίησης Tina Štemberger και Michael Mrissa αντίστοιχα. Συνάντηση είχαν οι δύο Καθηγητές και με τη Mihaela Zavašnik, Διευθύντρια του Σλοβενικού Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στο University of Primorska, Πέτρος Πασιαρδής και Stefan Brauckmann-Sajkiewicz έδωσαν διάλεξη με θέμα: "High End Leadership in the 21st century - conflicts, constructs, creativity".

 

Screenshot 2023 12 01 at 16 46 53 Univerza na Primorskem University of Primorska on Instagram Guests UP 𝗩𝗶𝘀𝗶𝘁𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗹𝗲𝗰𝘁𝘂𝗿𝗲𝘀 𝗯png