02
Σαβ, Μαρ

Προκήρυξη θέσεων Ειδικού Επιστήμονα στο Εργαστήριο Κυβερνοασφάλειας και Τηλεπικοινωνικών [deadline 28.11.2023]

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται από τις 23 Νοεμβρίου ως τις 28 Νοεμβρίου 2023 αιτήσεις για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστήμονα για πλήρη ή μερική απασχόληση στο Εργαστήριο Κυβερνοσφάλειας και Τηλεπικοινωνιών (Cybersecurity and Telecommunications Research Lab). Το Εργαστήριο εστιάζει τις ερευνητικές του δράσεις σε θέματα κυβερνοασφάλειας, προστασίας κρίσιμων υποδομών, σχεδιασμό ασύρματων τηλεπικοινωνιακών δικτύων, δίκτυα αισθητήρων, αλγόριθμους και συστήματα ραδιοεντοπισμού.

Για την προκήρυξη σε pdf πατήστε εδώ  ή στον σύνδεσμο της προκήρυξης, εδώ.


ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Οι αιτήσεις μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο https://careers.ouc.ac.cy/apply  μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Καθηγητή Σταύρο Σταύρου στην ηλεκτρονική διεύθυνση (stavros.stavrou@ouc.ac.cy)  ή στο τηλέφωνο 00357-22411965.


ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου εφαρμόζει πολιτική ίσων ευκαιριών στο πλαίσιο των προσλήψεων και στα επακόλουθα στάδια επαγγελματικής σταδιοδρομίας και ενθαρρύνει άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή ταυτότητας φύλου όπως υποβάλουν αίτηση για όλα τα επίπεδα στελέχωσης ακαδημαϊκού, διοικητικού και ερευνητικού προσωπικού. Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν κάνει καμία διάκριση σε σχέση με τη φυλή, το χρώμα, τις θρησκευτικές ή άλλες πεποιθήσεις, το φύλο, την ταυτότητα φύλου, την εθνικότητα, την καταγωγή, την ηλικία, την αναπηρία, την οικογενειακή κατάσταση ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, σύμφωνα πάντοτε με τις πρόνοιες της Νομοθεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.