08
Τετ, Μάι

Διαδικτυακά Εργαστήρια CV, Συνέντευξης και Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας

Ο Τομέας Φοιτητικής Ανάπτυξης και Αποφοίτων της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου, το οποίο αποτελεί το Εθνικό Κέντρο Europass (ΕΚΕ) Κύπρου, και τον οργανισμό Eurosuccess Consulting, διοργανώνουν, στο πλαίσιο προώθησης της Ευρωπαϊκής Ταυτότητας, δωρεάν διαδικτυακά βιωματικά εργαστήρια πρoετοιμασίας βιογραφικού σημειώματος, συνέντευξης και τεχνικών αναζήτησης εργασίας στην Κύπρο και στην Ευρώπη. Τα εργαστήρια μπορούν να τα παρακολουθήσουν φοιτητές/τριες και απόφοιτοι/ες του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου.


Στο πλαίσιο των εργαστηρίων, οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους Βιογραφικό Σημείωμα (CV) και Συνοδευτική Επιστολή και να λάβουν εξατομικευμένη ανατροφοδότηση εντός 15 ημερών. Επίσης, λαμβάνουν αυτομάτως μέρος σε κλήρωση για 5 smart watches.


O/η κάθε ενδιαφερόμενος/η καλείται να δηλώσει συμμετοχή σε ένα (1) από τα δύο εργαστήρια διάρκειας τεσσάρων (4) ωρών το καθένα, αναλόγως προτίμησης: 

  • 1o Εργαστήριο:Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 | 16.00 – 20.00μ.μ.

ή

  • 2Εργαστήριο:Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2023 | 16.00 – 20.00 μ.μ.


Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά εργαστήριο: 20 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση ολοκλήρωσης *. 


Δηλώσεις συμμετοχής εδώ: https://forms.office.com/e/4gU8jBkVTy ως την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023


Περισσότερες πληροφορίες:  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | +357 22411713/24

Yπεύθυνη Λειτουργός Τομέα Φοιτητικής Ανάπτυξης & Αποφοίτων: Αθηνά Σκοταρά, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


* Προϋποθέσεις για χορήγηση Βεβαίωσης Ολοκλήρωσης:

  1. Οι συμμετέχοντες/ουσες  που θα παρακολουθήσουν τουλάχιστον το 75% της διάρκειας του Εργαστηρίου, θα λάβουν εντός 10 ημερών στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώθηκε κατά την εγγραφή τους βεβαίωση ολοκλήρωσης.
  2. Κατά τη σύνδεση στην Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης θα πρέπει για σκοπούς ταυτοποίησης να καταχωρηθεί πλήρες ονοματεπώνυμο, όπως αυτό έχει δηλωθεί στη φόρμα εγγραφής.