Διεθνείς δημόσιες ομιλίες σε κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα της εκπαίδευσης [10-11/05/2022] - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Open University of Cyprus
24
Τρι, Μάι

Διεθνείς δημόσιες ομιλίες σε κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα της εκπαίδευσης [10-11/05/2022]

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής» έχουν την τιμή να φιλοξενούν την εβδομάδα 9-13 Μαΐου 2022 τη Dr Sharon Stein και τη Dr Petra Mikulan, καθηγήτριες του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής του University of British Columbia (UBC), στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ International Mobility. Στο πλαίσιο της εν λόγω επίσκεψης διοργανώνονται δύο δημόσιες ομιλίες.

Την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 στις 18:00 η Dr Mikulan, η οποία διδάσκει μαθήματα στη θεωρία της παιδείας και τα αναλυτικά προγράμματα, ειδικότερα σε σχέση με την ηθική και δεοντολογία στην εκπαίδευση, θα μιλήσει με θέμα «Time and Education against oppression».

Η δημόσια ομιλία της Dr Stein, Επίκουρης Καθηγήτριας με ερευνητικά ενδιαφέροντα που επικεντρώνονται σε θέματα «αποαποικιοποίησης» στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, έχει θέμα «Pedagogies for Confronting Social and Ecological Challenges» και θα λάβει χώρα την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 στις 18:00.

Για διά ζώσης συμμετοχή, ο χώρος διεξαγωγής και των δύο διαλέξεων είναι η αίθουσα συνεδριάσεων του 4ου ορόφου του κεντρικού κτιρίου του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στα Λατσιά (Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη 33, 2220 Λατσιά, Λευκωσία).

Οι ομιλίες θα μεταδοθούν ταυτόχρονα και διαδικτυακά μέσω των εργαλείων τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ στον σύνδεσμο https://bit.ly/37cIHbA

Οι δύο εκδηλώσεις είναι ανοικτές στην πανεπιστημιακή κοινότητα και ενδιαφέρουν φοιτητές/τριες των επιστημών της αγωγής, ερευνητές/τριες, ακαδημαϊκό προσωπικό, εκπαιδευτικούς και φορείς χάραξης πολιτικής στα πεδία της εκπαίδευσης. Και οι δύο διαλέξεις θα είναι υβριδικές.

Πιστοποιητικά παρακολούθησης θα σταλούν σε όλους/ες τους/τις συμμετέχοντες/ουσες, που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή στον σύνδεσμο: https://forms.office.com/r/jSQ7zunUQJ

Περισσότερες πληροφορίες: ΕΔΩ