Sidebar

24
Τετ, Απρ

Erasmus+ Δράσεις Κινητικότητας Φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

 

 

 

 

 

Το Γραφείο Κινητικότητας του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) ανακοινώνει την 1η προκήρυξη υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή των φοιτητριών και των φοιτητών του στις δράσεις κινητικότητας του προγράμματος Erasmus+  για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Συγκεκριμένα:

  • Φοιτητές, οι οποίοι δεν βρίσκονται στο τελευταίο εξάμηνο σπουδών, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εκπόνηση περιόδου σπουδών σε συνεργαζόμενο με το ΑΠΚΥ Πανεπιστήμιο στο εξωτερικό μέσω της δράσης «Κινητικότητα Φοιτητών για Σπουδές (Erasmus+ Student Mobility for Studies, SMS)». Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 29η Μαΐου 2020.

Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/CIysT2OGkfQSBPA42. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Γραφείο Κινητικότητας του ΑΠΚΥ στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

  • Φοιτητές και τελειόφοιτοι, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν επαγγελματική κατάρτιση στο εξωτερικό, μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο πλαίσιο της δράσης «Κινητικότητα Φοιτητών/Αποφοίτων για πρακτική άσκηση στο εξωτερικό (Student Μobility for Placements, SMP)», ως και τις 22 Ιουνίου 2020.

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο: https://forms.gle/x3zU7mneUWamNGLs7  


Πληροφορίες για τη διαδικασία, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τους όρους χρηματοδότησης, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να αναζητήσουν α) για τη δράση SMS ΕΔΩ και β) για τη δράση SMP ΕΔΩ.

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω διευκρινίσεις, μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Κινητικότητας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

EU20flag Erasmus2B vect POS