26
Παρ, Απρ

Tο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) ενημερώνει τη φοιτητική του κοινότητα, το ευρύ κοινό και τους συνεργάτες του ότι :

  • Όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες συνεχίζονται κανονικά και απρόσκοπτα μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης eClass. Το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό με την τεχνογνωσία του θα υποστηρίζει αδιάλειπτα την οποιαδήποτε εκπαιδευτική διαδικασία.
  • Αναστέλλεται η λειτουργία της Βιβλιοθήκης, σε ό,τι αφορά στις έντυπες συλλογές της και στη χρήση των χώρων εξυπηρέτησης του κοινού. Νοείται ότι συνεχίζεται κανονικά η πρόσβαση όλων των φοιτητριών και φοιτητών του ΑΠΚΥ στις ψηφιακές συλλογές της Βιβλιοθήκης και η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση όλων από το διοικητικό προσωπικό μέσω του Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Η επικοινωνία με τις διοικητικές μονάδες και τα γραφεία του Πανεπιστημίου θα πρέπει να γίνεται κατά κύριο λόγο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ αναστέλλει επί του παρόντος τη λειτουργία του.

Προς διευκόλυνση όλων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τις κεντρικές διοικητικές μονάδες στις εξής ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

  • Κεντρικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Για τεχνικά θέματα υποστήριξης χρηστών : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Για θέματα της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης eClass : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Για θέματα εισδοχής στο ΑΠΚΥ :Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Για θέματα σπουδών και φοιτητικής μέριμνας : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Για φοιτητικά αιτήματα : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Για θέματα λογιστηρίου σε ό,τι αφορά τους φοιτητές : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Για θέματα βιβλιοθήκης : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Για προγράμματα κινητικότητας : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Για θέματα επικοινωνίας και γραφείου τύπου : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε ό,τι αφορά θέματα προσωπικού και εργοδότησης, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνούν με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω του Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η υγεία όλων είναι η ύψιστη προτεραιότητα. Σας καλούμε να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον εαυτό σας, την οικογένεια και τους οικείους σας. Παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του Πανεπιστημίου σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του ΑΠΚΥ, αλλά και τις ανακοινώσεις της Πολιτείας σε ό,τι αφορά ευρύτερα ζητήματα πρόληψης.