08
Τετ, Μάι

Περιστατικό κυβερνοεπίθεσης στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

[ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ]

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου ενημερώνει ότι έχει επανέλθει η προσβασιμότητα στην Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης eClass από τις 07 Απριλίου 2023.

Δεν παρέχεται ακόμα πρόσβαση στη:

  • Διαδικτυακή Πύλη Εργοδότησης
  • Διαδικτυακή Πύλη Υποψηφίων Φοιτητών

To Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) αντιμετωπίζει από τις 27/03/2023 σοβαρό περιστατικό κυβερνοεπίθεσης. Για τον λόγο αυτό, κεντρικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου δεν είναι προσβάσιμες μέχρι τη διερεύνηση και επίλυση των περιστατικών. Συγκεκριμένα, δεν παρέχεται –προληπτικά– πρόσβαση στη(ν):

  • Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης
  • Διαδικτυακή Πύλη Εργοδότησης
  • Διαδικτυακή Πύλη Υποψηφίων Φοιτητών

και σε άλλες καίριες υπηρεσίες που αφορούν κυρίως την πανεπιστημιακή κοινότητα.

Ως εκ τούτου, υποψήφιοι φοιτητές και φοιτήτριες θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση για εισδοχή σε Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 όταν οι εν λόγω υπηρεσίες επανέλθουν.

Τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, μέχρι την επαναφορά όλων των κεντρικών υπηρεσιών, θα λαμβάνουν εσωτερική ενημέρωση αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Παρακαλούνται οι φοιτήτριες και οι φοιτητές μας να παρακολουθούν τακτικά τα ηλεκτρονικά τους ταχυδρομεία για να είναι ενήμερ@ για όλες τις εξελίξεις. Για πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ΑΠΚΥ ο σχετικός σύνδεσμος είναι: https://outlook.office.com