08
Τετ, Μάι

Εορταστικά εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων Γραφείου Αποφοίτων

Μια πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη «περιπέτεια» ανάπτυξης δεξιοτήτων διοργάνωσε το Γραφείο Αποφοίτων του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20 χρόνια από την ίδρυση του ΑΠΚΥ, την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022, στο Ίδρυμα Κώστα και Ρίτας Σεβέρη, στη Λευκωσία.

Οι απόφοιτοι του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, με τους μικρούς και ενήλικους συνοδούς τους, ανέπτυξαν δεξιότητες συνεργασίας, επικοινωνίας, παρατηρητικότητας, κριτικής σκέψης και διαχείρισης χρόνου, μέσα από τα δύο παράλληλα εργαστήρια εκπαιδευτικού και πολιτιστικού χαρακτήρα που διοργανώθηκαν, ένα για ενήλικες και ένα για παιδιά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με εισαγωγική ομιλία από την Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του ΑΠΚΥ, κα Έλενα Γρηγορίου, η οποία καλωσόρισε παλαιά και νέα μέλη της κοινότητας των αποφοίτων και των οικογενειών τους, τονίζοντας τη στρατηγική επιδίωξη του Πανεπιστημίου για περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων μαζί τους, μέσα από μια πληθώρα προνομίων και δράσεων.

Η κα Αθηνά Σκοταρά, Υπεύθυνη Λειτουργός του Γραφείου Αποφοίτων, απαρίθμησε τα αποκλειστικά προνόμια που προσφέρονται στην κοινότητα των αποφοίτων, καθώς και τα οφέλη που προκύπτουν από την ενεργή εμπλοκή τους σε δράσεις του Γραφείου και του Πανεπιστημίου ευρύτερα, σε προσωπικό, ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο.

Με τη λήξη των εργαστηρίων, ακολούθησε η απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης και αναμνηστικών δώρων σε μικρούς και μεγάλους. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δραστηριότητα δικτύωσης, με τη συνοδεία σνακ και ροφημάτων, ευγενική χορηγία της Lidl Cyprus, σε ένα θετικό και εορταστικό κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης.

Το Γραφείο Αποφοίτων του ΑΠΚΥ εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στο Ίδρυμα Κώστα και Ρίτας Σεβέρη για τη φιλοξενία και τη διοργάνωση των εργαστηρίων, καθώς και στη Lidl Cyprus.


🖼️ Φωτογραφικό album: https://www.flickr.com/photos/oucyprus/albums/72177720304616175


Μείνετε συντονισμένοι με τις δράσεις του Γραφείου Αποφοίτων και τα προνόμια που συνδέονται με την Κάρτα Αποφοίτου, δηλώνοντας τη συγκατάθεσή σας για λήψη σχετικών ενημερώσεων εδώ και ακολουθώντας τη σελίδα του Γραφείου στο Facebook εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 ALUMNI FAMILY PHOTO

ALUMNI WELCOME