09
Πεμ, Μάι

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου συμμετέχει στην Έκθεση Κυπριακών Πανεπιστημίων στην Αθήνα

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) συμμετέχει στην εκπαιδευτική έκθεση «Παρουσίαση Κυπριακών Πανεπιστημίων» η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Νοεμβρίου 2021 (ώρες λειτουργίας 10:30-13:00 και 15:00-19:00) στην Πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα, Ξενοφώντος 2Α, 10557, Σύνταγμα. Στην διάρκειά της οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα εξ αποστάσεως προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σπουδών, την ευέλικτη εκπαιδευτική του μεθοδολογία και τις διαδραστικές παιδαγωγικές μεθόδους και καινοτόμες τεχνολογίες τηλεκπαίδευσης προσαρμοσμένες στις ανάγκες και υποχρεώσεις των φοιτητών, σε ευρύ φάσμα επιστημονικών πεδίων. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σε αυτήν είναι η δωρεάν εγγραφή στον σύνδεσμο https://tinyurl.com/jyhwvje5.

Την έκθεση διοργανώνουν το Εμπορικό Κέντρο της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου & Βιομηχανίας, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

 Το δημόσιο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, προσφέρει ποιοτικές σπουδές σε όλους όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν έναν αξιόπιστο και αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών, χωρίς τους περιορισμούς της συμβατικής διδασκαλίας, στον δικό τους χώρο και χρόνο. Οι τίτλοι σπουδών του αναγνωρίζονται από το Ελληνικό κράτος μέσω του Διεπιστημονικού Οργανισμού Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ).

 

edufairgreece