09
Πεμ, Μάι

Συμμετοχή του ΑΠΚΥ σε διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης των Κυπριακών Πανεπιστημίων στις 9 Δεκεμβρίου 2020

 

 

 

 

 

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) δίνει το «παρών» σε ανοικτή διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης των Κυπριακών Πανεπιστημίων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 μεταξύ 17:00-19:00. Κατά τη διάρκειά της, εκπρόσωποι του ΑΠΚΥ θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για την ευέλικτη εξ αποστάσεως εκπαιδευτική μεθοδολογία, η οποία επιτρέπει σε κάθε ενδιαφερόμενο για τριτοβάθμια εκπαίδευση να αποκτήσει έναν χρήσιμο και αξιόπιστο τίτλο σπουδών από τον προσωπικό του χώρο και στον δικό του χρόνο. Το κοινό θα γνωρίσει, ακόμη, τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών σε παραδοσιακά αντικείμενα και σε κλάδους αιχμής σε όλα τα επίπεδα, καθώς και θα ενημερωθεί για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, το προσιτό κόστος φοίτησης στο ΑΠΚΥ, τις δυνατότητες εξασφάλισης υποτροφιών και τις άλλες οικονομικές διευκολύνσεις που παρέχει το ΑΠΚΥ στους φοιτητές του.

Για συμμετοχή στη διαδικτυακή παρουσίαση είναι απαραίτητη η δωρεάν προεγγραφή των ενδιαφερομένων στον σύνδεσμο https://tinyurl.com/yyoyj3x8.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, το υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) και η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα (Εμπορικό Κέντρο της Αθήνας).