25
Τρι, Ιουν

Τηλεσεμινάριο: «Πώς επιτυγχάνεται η ευτυχία;» - Kύκλος ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων συμβουλευτικής στήριξης Εαρινό εξάμηνο 2024

Όλοι θέλουμε να είμαστε χαρούμενοι. Τι είναι όμως η ευτυχία και πώς επιτυγχάνεται; Στο ανοικτό τηλεσεμινάριο «Πώς επιτυγχάνεται η ευτυχία;», το οποίο διοργανώνει το  Γραφείο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στο πλαίσιο του κύκλου δωρεάν ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων κατά το τρέχον Εαρινό Εξάμηνο 2024, θα αναλυθούν γνωστικές και συμπεριφορικές αλλαγές στις οποίες πρέπει να προχωρήσουν οι άνθρωποι, ώστε να αυξήσουν τα θετικά συναισθήματα και να ενισχύσουν την ευεξία στη ζωή τους.

Το τηλεσεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:00 (διάρκεια: 1 ώρα) μέσω των εργαλείων τηλεκπαίδευσης του Πανεπιστημίου.

Εισηγήτρια είναι η Δρ. Νάταλυ Λούμπα Φιλαρέτου, Εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του ΑΠΚΥ, που διοργανώνει τον κύκλο των σεμιναρίων.

Η προεγγραφή ως τις 11/02/2024 ΕΔΩ είναι απαραίτητη για λήψη του συνδέσμου τηλε-παρακολούθησης και για τη χορήγηση βεβαίωσης ολοκλήρωσης του σεμιναρίου.

O μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά σεμινάριο είναι 500 άτομα. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Όλα τα σεμινάρια της Σειράς μαγνητοσκοπούνται και γίνονται διαθέσιμα στο κανάλι του ΑΠΚΥ στο YouTube.

 

Add event to calendar

AppleGoogleOffice 365OutlookOutlook.comYahoo