19
Τρι, Μαρ

Άγχος Επίδοσης: Πώς το διαχειρίζομαι; - Kύκλος ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων συμβουλευτικής στήριξης Εαρινό εξάμηνο 2022-23

Με το τηλεσεμινάριο «Άγχος επίδοσης: Πώς το διαχειρίζομαι;» ολοκληρώνεται η σειρά δωρεάν ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης που διοργανώνει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) κατά το τρέχον εαρινό εξάμηνο 2022-2023.

Εισηγήτρια είναι η Νάταλυ Λούμπα, Εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου.

Το τελευταίο αυτό τηλεσεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 στις 17:00 (διάρκεια: 1 ώρα)  μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης του Πανεπιστημίου.

Προεγγραφή απαραίτητη ως τις 27/03/2023 στις 10:00 το πρωί ΕΔΩ για τον σύνδεσμο τηλε-παρακολούθησης και χορήγηση βεβαίωσης ολοκλήρωσης του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο θα επικεντρωθεί στην έννοια του άγχους και πιο συγκεκριμένα σε θέματα όπως η τελειομανία, τα ψηλά ή ακατόρθωτα “standards” που θέτουμε για τον εαυτό μας, αλλά και στο πώς οι στάσεις αυτές συνδέονται με το άγχος. Η εισηγήτρια θα δώσει πρακτικές συμβουλές για να είμαστε σε θέση να περιορίζουμε το άγχος της επίδοσης. Οι καταγραφές όλων των σεμιναρίων της σειράς καθίστανται διαθέσιμες στο κανάλι του ΑΠΚΥ στο YouTube.


Καταχωρήστε το τηλε-σεμινάριο στο ημερολόγιό σας

Apple Google Office 365 Outlook Outlook.com Yahoo