Sidebar

19
Παρ, Απρ

#Retreat2021: Οι επαγγελματίες της ενημέρωσης συναντούν την ακαδημαϊκή δημοσιογραφία

 

Με μια σειρά από ουσιαστικές συζητήσεις και διαλέξεις για σύγχρονα θέματα, ανανεώνει και φέτος το ραντεβού του το #Retreat2021 που θα διεξαχθεί διαδικτυακά το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 (09:00 – 13:30 και 18:00 – 20:00).

  • Στρογγυλό τραπέζι «Αναπόφευκτη η σύγκρουση της Δύσης με την Κίνα;». Συμμετέχουν οι: Δημήτρης Καλτσώνης, Καθηγητής Θεωρίας κράτους και δικαίου, Κώστας Μελάς, Καθηγητής Οικονομολόγος, Βαγγέλης Χωραφάς, Πολιτικός Αναλυτής, Frank Sieren, Γερμανός Δημοσιογράφος στο Πεκίνο. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπαγιαννίδης.
  • Τέσσερα workshops Έρευνας, Επικοινωνίας και Δημοσιογραφίας για: α) Τον ρόλο του Facebook (Βάλια Καϊμάκη, Λεωνίδας Βατικιώτης), β) τις αλλαγές στην επικοινωνία λόγω του Covid-19 (Λήδα Τσενέ, Αικατερίνη Διαμαντάκη), γ) την ενεργειακή φτώχεια (Γιάννης Ορέστης Παπαδημητρίου, Μιχάλης Παναγιωτάκης) και δ) τη μυθοπλασία και τις τηλεοπτικές σειρές της φετινής σεζόν (Γιώργος Λαουτάρης).

Στο τέλος της ημερίδας θα απονεμηθεί το Βραβείο Ρεπόρτερ 2021 στον δημοσιογράφο Γιάννη Γορανίτη.

Ο Δρ Χάρης Πλατανάκης θα παρουσιάσει τη δομή και φοίτηση στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η παρουσίαση του #Retreat2021 θα γίνει από την Σοφία Ιορδανίδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και πρόεδρο του Advanced Media Institute.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ #RETREAT2021

 

Δήλωση συμμετοχής: https://forms.office.com/r/RExgGPDybp?lang=el

Τόπος διαδικτυακής συνάντησης: Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης ΑΠΚΥ στον σύνδεσμο: https://bit.ly/3D79eSu


Καταχωρήστε το #Retreat2021 στο ημερολόγιό σας

Apple Google Office 365 Outlook Outlook.com Yahoo


Συνδιοργανωτές: ΜΠΣ «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία», Advanced Media Institute, www.dimosiografia.com.

Υποστηρικτής: Μεταμεσονύκτιες Εκδόσεις