Sidebar

18
Πεμ, Απρ

Ανοικτό τηλε-σεμινάριο «Απώλειες - πώς τις διαχειριζόμαστε;»

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) είναι προσανατολισμένο στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση ενηλίκων φοιτητών και με στόχο την καλύτερη δυνατή εξατομικευμένη φοιτητική εμπειρία, αλλά και την κοινωνική προσφορά, οργανώνει σειρά δωρεάν σεμιναρίων συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης.

Τα σεμινάρια, τα οποία επιμελείται η Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών και Προγραμμάτων Σπουδών του Πανεπιστημίου, μεταδίδονται διαδικτυακά (απαιτείται προεγγραφή, εδώ) και ανοιχτά σε κάθε ενδιαφερόμενο μέσω της υπερσύγχρονης Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ στον σύνδεσμο: https://tinyurl.com/38jtp8pf.

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021, το 2ο τηλε-σεμινάριο της Σειράς, το οποίο θα αρχίσει στις 17.00μ.μ., επικεντρώνεται στις «Απώλειες – Πώς τις διαχειριζόμαστε;».

Η απώλεια, αν και αποτελεί ένα από τα πιο επώδυνα και δύσκολα κεφάλαια της ζωής μας, είναι φυσιολογικό και αναπόσπαστο κομμάτι της. Ως «απώλεια» ορίζεται αυτό που βιώνουμε όταν δεν μπορούμε να έχουμε πια κοντά μας κάποιον ή κάτι που είναι σημαντικό για εμάς. Μπορεί να αναφέρεται στον χαμό κάποιου αγαπημένου προσώπου, στην απώλεια μιας δουλειάς, ενός υποστηρικτικού πλαισίου, ή ακόμα και «απώλειες» στον τρόπο ζωής μας. Η εισηγήτρια του σεμιναρίου, κα. Νάταλυ Λούμπα, εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης του ΑΠΚΥ, θα δώσει χρήσιμες πρακτικές συμβουλές διαχείρισης της απώλειας που θα συμβάλουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.


Όλα τα σεμινάρια της σειράς δωρεάν σεμιναρίων συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης θα μαγνητοσκοπούνται και θα είναι διαθέσιμα στο κανάλι του ΑΠΚΥ στο YouTube για μεταγενέστερη παρακολούθηση.

Οι συμμετέχοντες που έχουν κάνει προεγγραφή εδώ θα λάβουν, σύμφωνα με τις σχετικές προϋποθέσεις, πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 

Καταχωρήστε την εκδήλωση στο ημερολόγιό σας

Apple Google Office 365 Outlook Outlook.com Yahoo