19
Τρι, Μαρ

Ανοικτό τηλε-σεμινάριο: Κίνητρα - Μάθηση - Επίτευξη στόχων

Με στόχο την καλύτερη δυνατή εξατομικευμένη φοιτητική εμπειρία, η Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών και Προγραμμάτων Σπουδών του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου εγκαινιάζει σειρά δωρεάν σεμιναρίων συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της παγκόσμιας φοιτητικής κοινότητας του ΑΠΚΥ, κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα.

Τα σεμινάρια είναι διαδικτυακά και θα μεταδίδονται ζωντανά (απαιτείται προεγγραφή, εδώ) και ανοιχτά σε κάθε ενδιαφερόμενο μέσω της υπερσύγχρονης Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ στον σύνδεσμο: https://tinyurl.com/38jtp8pf.

Το πρώτο ανοικτό τηλε-σεμινάριο έχει θέμα «Κίνητρα - Μάθηση - Επίτευξη στόχων» και θα πραγματοποιηθεί την Tετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021, 5μ.μ.-6μ.μ.

Ποια είναι τα κίνητρα μάθησης των ενήλικων εκπαιδευομένων και πώς τα ενισχύουμε; Πώς ξεπερνάμε τα εμπόδια μάθησης, πώς θέτουμε στόχους και πώς τους επιτυγχάνουμε; Η εισηγήτρια του σεμιναρίου, κα Νάταλυ Λούμπα, εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης του ΑΠΚΥ, θα μας δώσει χρήσιμες πρακτικές συμβουλές που θα συμβάλουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

 

Καταχωρήστε την εκδήλωση στο ημερολόγιό σας

Apple Google Office 365 Outlook Outlook.com Yahoo


Πρόγραμμα σεμιναρίων χειμερινού εξαμήνου 2021-2022:

  • Κίνητρα - Μάθηση - Επίτευξη στόχων | Tετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021, 5μ.μ.-6μ.μ.
  • Απώλειες - πώς τις διαχειριζόμαστε; | Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 5μ.μ.-6μ.μ.
  • Διαχείριση άγχους και χρόνου | Τετάρτη, 24 Nοεμβρίου, 5μ.μ.-6μ.μ.