28
Πεμ, Μαρ

Διαδικτυακή Ημερίδα Ενημέρωσης (Virtual Open Day) για το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

 

Ποιες δυνατότητες προσφέρονται για ποιοτικές και αναγνωρισμένες σπουδές εξ αποστάσεως στον προσωπικό χώρο και στον ελεύθερο χρόνο των ενδιαφερομένων, με ευέλικτο ρυθμό μάθησης, και ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ); Πώς εφαρμόζεται η εξ αποστάσεως εκπαίδευση εν μέσω πανδημίας και ποια είναι τα οφέλη της ευρύτερα για τους ενδιαφερόμενους για τριτοβάθμια εκπαίδευση;

Την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021, σε Aνοικτή Διαδικτυακή Ημερίδα Ενημέρωσης (Virtual Open Day), θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε τις σπουδές σας στο ΑΠΚΥ τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με δεκαπενταετή εμπειρία και εξειδίκευση στην τηλεκπαίδευση, και τους λόγους για τους οποίους αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή για εξ αποστάσεως σπουδές θα παρουσιάσει στο ενδιαφερόμενο κοινό ο Πρύτανης του Ιδρύματος, Καθηγητής Πέτρος Πασιαρδής. Η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά, από τις 18:30 έως τις 20:00, στη σελίδα του ΑΠΚΥ στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube. Στη διάρκειά της οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ευέλικτη εκπαιδευτική μεθοδολογία του ΑΠΚΥ και να παρακολουθήσουν εμπειρίες φοιτητριών, φοιτητών και αποφοίτων για τις εξ αποστάσεως σπουδές. Θα ενημερωθούν, ακόμη, για τις διευκολύνσεις στην καταβολή του κόστους φοίτησης και την ευρύτερη οικονομική πολιτική για το προσεχές ακαδημαϊκό έτος. Οι Κοσμήτορες των τριών Σχολών, Αναπληρωτής Καθηγητής Αντώνης Πετρίδης για τη Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, Καθηγητής Μιχαλίνος Ζεμπύλας για τη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης και Καθηγητής Σταύρος Σταύρου για τη Σχολή Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών, θα δώσουν, επίσης, ευσύνοπτες πληροφορίες για τα Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά Προγράμματα που προσφέρονται για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 ολοκληρώνεται στις 25 Μαΐου 2021 αποκλειστικά μέσω του www.ouc.ac.cy.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στον ιστοχώρο του ΑΠΚΥ ή να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο στο +357 22411600/711 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

VOD 2021 A5Poster