25
Σαβ, Μάι

 

 chris christodoulides

 

 

Μήνυμα Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών 

κ. Χριστόφορου Χριστοδουλίδη

«Ως Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών, έχω ως κύρια ευθύνη την οργανωτική δομή του Ανοικτού Πανεπιστημίου και τον καθορισμό των καθηκόντων των Διοικητικών Υπηρεσιών, με κύριο σκοπό την εύρυθμη λειτουργία τους και βασικό ζητούμενο τη μέγιστη παραγωγικότητα, τον σωστό προγραμματισμό και οργάνωση.

 

Στόχοι μου είναι:

  • Η ανάπτυξη ενός γόνιμου εργασιακού περιβάλλοντος και η προώθηση υποδειγματικών συνθηκών εργασίας.
  • Η προαγωγή ενός ευέλικτου και αξιοκρατικού συστήματος επιλογής του διοικητικού προσωπικού, με κύριο στόχο την προσφορά κινήτρων και τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας για την εύρυθμη και αποδοτικότερη λειτουργία του Πανεπιστημίου.
  • Η συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση του διοικητικού προσωπικού, μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων, για τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών. 
  • Η άμεση και άρτια εξυπηρέτηση εντός και εκτός της Πανεπιστημιακής κοινότητας και η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών».
 

 

Γραφείο Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών

Το Γραφείο του Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών υποστηρίζει τον Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών του Ανοικτού Πανεπιστημίου στις καθημερινές τρέχουσες εργασίες και προσφέρει υποστήριξη σε γενικά διοικητικά και οικονομικά θέματα προς διευκόλυνση του όλου έργου του.

Οι Διοικητικές Υπηρεσίες του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου αποτελούν το εκτελεστικό όργανο για τη διασφάλιση της αναγκαίας υλικοτεχνικής υποδομής, την υποστήριξη της Πανεπιστημιακής κοινότητας και την υλοποίηση των αποφάσεων του Συμβουλίου και της Συγκλήτου.

Των Υπηρεσιών προΐσταται ο Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών, κ. Χριστόφορος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είναι ο ελέγχων λειτουργός του Προϋπολογισμού του, έχει τη γενική ευθύνη υλοποίησης των προγραμμάτων ανάπτυξης του Πανεπιστημίου και ασκεί τη διοικητική εποπτεία, τον συντονισμό και τον έλεγχο των διοικητικών υπηρεσιών του Ιδρύματος, αποτελεσματικά και σύμφωνα με το καθορισμένο θεσμικό πλαίσιο.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών:

Τηλέφωνο: 00357-22411633

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραμματεία Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών:

Νικολέττα Παναγιώτου, 00357-22411632Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλεμοιότυπο: 00357-22411671