29
Δευ, Απρ

Το ΑΠΚΥ με το Εργαστήριο Υπολογιστικής Νόησης στη Βραδιά του Ερευνητή 2023

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) συμμετέχει και φέτος στην ετήσια πανευρωπαϊκή γιορτή της επιστήμης, της έρευνας και της καινοτομίας, τη Βραδιά του Ερευνητή, την οποία διοργανώνει το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας της Κύπρου την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Το ΑΠΚΥ συμμετέχει με το Εργαστήριο Υπολογιστικής Νόησης με στόχο να παρουσιάσει τα υψηλού επιπέδου ερευνητικά επιτεύγματά του και το παραγόμενο από αυτά όφελος προς την κοινωνία.

Η ερευνητική ομάδα του Εργαστηρίου, με επικεφαλής τον Καθηγητή Λοΐζο Μιχαήλ, συμμετέχει στη Βραδιά του Ερευνητή 2023 με κεντρική θεματολογία «Συμβούλεψέ με να σε Bοηθήσω». Η ομάδα θα παρουσιάσει τρέχουσες ερευνητικές δράσεις του Εργαστηρίου Υπολογιστικής Νόησης συμπεριλαμβανομένων και δράσεων που αναπτύσσονται στο Κέντρο Αριστείας CYENS. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με εφαρμογές και παιχνίδια έξυπνων γνωστικών συστημάτων. 

Συμμετέχουν οι διδακτορικοί φοιτητές και ερευνητές: Βασίλης Μάρκος, Μάριος Θωμά, Χριστόδουλος Δημητρίου, Χριστόδουλος Ιωάννου, Carlo Cernicchiaro, Μάρκος Καρασαμάνης, Κυριάκος Μοσφίλης και Σάββας Χαραλαμπίδης. 

 

CYResearchersNight 1200x630 WEB BANNERS 2023