Sidebar

18
Πεμ, Απρ

Αποτελέσματα Εξετάσεων για μία (1) θέση Λειτουργού Πανεπιστημίου (Νομικά Θέματα)

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) ανακοινώνει σήμερα 24 Ιανουαρίου 2023 τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων που έγιναν στις 10 Δεκεμβρίου 2022, για την μια (1) θέση Λειτουργού Πανεπιστημίου (Νομικά).

Στον πίνακα αποτελεσμάτων οι υποψήφιοι μπορούν να δουν αναλυτικά τη βαθμολογία που εξασφάλισαν στην εξέταση με βάση τον αριθμό υποψηφίου ή τον αριθμό της αίτησης, όπως αυτός φαίνεται στη Διαδικτυακή Πύλη Εργοδότησης https://careers.ouc.ac.cy/apply

Οι υποψήφιοι, για να βρουν τον αριθμό της αίτησής τους, πρέπει να εισέλθουν στην Πύλη, να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο «οι αιτήσεις μου», να επιλέξουν την αίτησή τους και έπειτα να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο «επισκόπηση εκτύπωσης».

Ο αριθμός υποψηφίου βρίσκεται στην επιστολή των εξετάσεων που είχε σταλεί στους υποψήφιους.  

Επιτυχόντες στη Γραπτή Εξέταση θεωρούνται όσοι υποψήφιοι συγκεντρώσουν συνολική γενική βαθμολογία 50%.

Για τον Πίνακα Αποτελεσμάτων, πατήστε εδώ.


Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις ή απορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού του ΑΠΚΥ στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 00357-22411662.