19
Τρι, Μαρ

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου έδωσε δυναμικό «παρών» στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το ιδιαίτερο στίγμα του ως το μοναδικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο που προσφέρει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως άφησε στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022, το ΑΠΚΥ έδωσε δυναμικό «παρών» στη ΔΕΘ και τον εκθεσιακό χώρο του Πανεπιστημίου επισκέφθηκε πλήθος κόσμου που έδειξε ενδιαφέρον για τα Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά Προγράμματα που προσφέρει, καθώς και για τις επιστημονικές δράσεις και κοινωνικές πρωτοβουλίες του.

 Το ΑΠΚΥ συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια από την ίδρυσή του και την τρέχουσα περίοδο (ως τις 15 Νοεμβρίου 2022) δέχεται αιτήσεις από υποψήφιους φοιτητές για έναρξη φοίτησης από το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 (Ιανουάριος 2023). Είναι καινοτόμο δημόσιο και ψηφιακό Πανεπιστήμιο, με εξειδίκευση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, και προσφέρει έτσι πολύτιμες ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, συνθηκών ζωής, επαγγελματικής κατάστασης και τόπου διαμονής. Το ΑΠΚΥ είναι ισότιμο και ομοταγές προς τα Ελληνικά πανεπιστήμια και οι τίτλοι σπουδών του αναγνωρίζονται από τον ΔΟΑΤΑΠ σύμφωνα με τα κριτήρια και τις διαδικασίες του. 

Το εκθετήριο του ΑΠΚΥ, σε περίπτερο κοινό με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, επισκέφθηκαν και δημόσια πρόσωπα και προσωπικότητες από την Κύπρο και την Ελλάδα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο του Πανεπιστημίου και την προσφορά του στο ακαδημαϊκό και κοινωνικό γίγνεσθαι.

 

86hDETH Sept 2022