28
Πεμ, Μαρ

Νέα περίοδος αιτήσεων για εξ αποστάσεως σπουδές στο ΑΠΚΥ: Έναρξη φοίτησης από το εαρινό εξάμηνο 2022-2023

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), εξωστρεφές, καινοτόμο και εξειδικευμένο στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση, ανακοινώνει νέα περίοδο υποβολής αιτήσεων για έναρξη φοίτησης από το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους 2022-2023.

Οι τρεις Σχολές του Πανεπιστημίου - Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών, Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης - προσφέρουν τέσσερα (4) προπτυχιακά και δεκατρία (13) μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, καθώς και διδακτορικά προγράμματα σε διάφορες ερευνητικές κατευθύνσεις. 

 ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ | ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2022-2023 

Όλα τα προγράμματα σπουδών στο προπτυχιακό και στο μεταπτυχιακό επίπεδο προσφέρουν τις Θεματικές τους Ενότητες ως ανεξάρτητες-αυτοτελείς, ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να τις παρακολουθήσει χωρίς να εγγραφεί στο αντίστοιχο πρόγραμμα.

Καταληκτική ημερομηνία για ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων είναι η 15η Νοεμβρίου 2022.

Το ΑΠΚΥ συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια ζωής, πρωτοπορίας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, και προσφοράς στο επιστημονικό και κοινωνικό γίγνεσθαι. Στο ΑΠΚΥ οι φοιτητές έχουν την ευελιξία και την πολύτιμη δυνατότητα να σπουδάζουν από τον προσωπικό τους χώρο, στον δικό τους ρυθμό μάθησης, στον χρόνο που μπορούν να διαθέσουν για να αποκτήσουν έναν αξιόπιστο και αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών για την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη. Δεν προβλέπεται φυσική παρουσία των φοιτητών σε αίθουσες διδασκαλίας. Το ΑΠΚΥ προσφέρει προγράμματα σπουδών σε κλάδους αιχμής και σε ‘κλασικά γνωστικά αντικείμενα, στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα, με διεθνή απήχηση και άμεσο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας. Σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα, οι τίτλοι σπουδών αναγνωρίζονται με βάση τις διαδικασίες και κριτήρια του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Το κόστος φοίτησης είναι προσιτό με πρόσθετες εκπτώσεις για ειδικές ομάδες του πληθυσμού (10-100% για ανέργους, μονογονείς, πολύτεκνους, άτομα ΑμΕΑ, απόφοιτους ΑΠΚΥ, κ.ά.). Σε ό,τι αφορά στην εκπαιδευτική μεθοδολογία, αξιοποιώντας παιδαγωγικές μεθόδους κατάλληλες για ενήλικες φοιτητές, άρτια Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης, προηγμένες τεχνολογίες και εφαρμογές τηλεκπαίδευσης, εικονικά εργαστήρια και εργαλεία σύγχρονης και ασύγχρονης συνεργασίας, το έμπειρο και διεθνώς διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό προσφέρει αποτελεσματική καθοδήγηση και συνεχή υποστήριξη στη φοιτητική κοινότητα.


 Οι αιτήσεις εισδοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά ως τις 15/11/2022 εδώ: https://admissions.ouc.ac.cy/admissions

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο στο +357 22411600 και στο +357 22411711 ή/και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

800X400 WEBSITE GR Spring Semester 2022 2023