Sidebar

20
Σαβ, Απρ

Δήλωση ενδιαφέροντος για εκπροσώπηση του ΑΠΚΥ και συμμετοχή σε σεμινάρια του έργου YNSPEED

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) αναζητεί νέους|νέες 18-35 ετών για να το εκπροσωπήσουν σε δύο (2) σεμινάρια που διοργανώνονται στο πλαίσιο της υλοποίησης του ερευνητικού έργου YNSPEED (Youth new personal & employable skills development), στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Erasmus+ της ΕΕ και έχει ως στόχο την ανάπτυξη απαραίτητων ψηφιακών δεξιοτήτων, οι οποίες θεωρούνται σημαντικές για έναν ενεργό και υπεύθυνο πολίτη. Στο πλαίσιο του έργου, το οποίο προωθεί επίσης την καινοτομία στην εκπαίδευση με ευέλικτες μεθόδους διδασκαλίας και μάθησης, δημιουργήθηκαν τέσσερα εκπαιδευτικά προγράμματα της μορφής MOOC (Massive Open Online Courses) στους τομείς: Ψευδείς Ειδήσεις, Τεχνητή Νοημοσύνη, Αειφόρος Εκπαίδευση και Εκμάθηση Αγγλικών με τη Χρήση της Τεχνολογίας.

Το ΑΠΚΥ θα καλύψει πλήρως τα έξοδα των συμμετεχόντων στα δύο σεμινάρια σύμφωνα με τις πιο κάτω ανάγκες:

  • Ένα (1) άτομο για συμμετοχή σε εκπαίδευση στο εξωτερικό, η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 6 και 10 Ιουνίου 2022 στην πόλη Timisoara της Ρουμανίας.  
  • Πέντε (5) άτομα για συμμετοχή σε εκπαίδευση στην Κύπρο (Λευκωσία), η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 23 και 27 Ιουνίου 2022.

και για τις εξής θεματικές ενότητες:

  • Ψευδείς Ειδήσεις
  • Τεχνητή Νοημοσύνη
  • Αειφόρος Εκπαίδευση

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 20/05/2022 για την εκπαίδευση στην Timisoara και μέχρι τις 17/06/2022 για την εκπαίδευση στη Λευκωσία. Στο μήνυμα παρακαλούμε να εσωκλείεται βιογραφικό σημείωμα με σύντομη περιγραφή για τυχόν γνώσεις ή/και εμπειρία ή/και ενδιαφέρον στα πιο πάνω θέματα, όπου εφαρμόζεται, έκτασης μίας παραγράφου για το καθένα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και συγκεκριμένα με την ερευνητική υπεύθυνη του έργου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κα. Jahna Otterbacher, στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με τον κ. Μιχάλη Σάββα στην Υπηρεσία Έρευνας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 22411692.

 

YNSPEED Project