28
Πεμ, Μαρ

Προκήρυξη έως τριών (3) κενών θέσεων Ειδικού Επιστήμονα για μερική ή/και πλήρη απασχόληση στο ερευνητικό έργο «WeNet»

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση 'εως τριών (3) θέσεων Ειδικού Επιστήμονα για μερική ή/και απασχόληση στο ερευνητικό έργο "WeNet: The Internet of Us (https://www.internetofus.eu), το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Horizon 2020 (H2020-FETPROACT call). The project seeks to design and develop a diversity-aware, machine-mediated social interaction platform, exploiting the complementary competencies of humans to solve problems that are beyond the skills of individuals.

Για την προκήρυξη σε pdf πατήστε εδώ ή στον σύνδεσμο της προκήρυξης, εδώ.


ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Οι αιτήσεις μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά θα έπρεπε να υποβληθούν ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο https://recruitment.ouc.ac.cy/apply μέχρι τις 6 Μαΐου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Αναπληρωτή Καθηγητή Δρα Λοίζο Μιχαήλ (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή με την Υπηρεσία Έρευνας, Καινοτομίας και Διασύνδεσης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 00357-22411692.


ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου εφαρμόζει πολιτική ίσων ευκαιριών στο πλαίσιο των προσλήψεων και στα επακόλουθα στάδια επαγγελματικής σταδιοδρομίας και ενθαρρύνει άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή ταυτότητας φύλου όπως υποβάλουν αίτηση για όλα τα επίπεδα στελέχωσης ακαδημαϊκού, διοικητικού και ερευνητικού προσωπικού. Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν κάνει καμία διάκριση σε σχέση με τη φυλή, το χρώμα, τις θρησκευτικές ή άλλες πεποιθήσεις, το φύλο, την ταυτότητα φύλου, την εθνικότητα, την καταγωγή, την ηλικία, την αναπηρία, την οικογενειακή κατάσταση ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, σύμφωνα πάντοτε με τις πρόνοιες της Νομοθεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.