Sidebar

16
Τρι, Απρ

Δεκαπενθήμερο κοινωνικής προσφοράς

 

Από την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), στο πλαίσιο εθελοντικών δράσεων για την προαγωγή της κοινωνικής προσφοράς και της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για την ενεργό πολιτότητα, διοργανώνει συλλογή παιχνιδιών, βιβλίων και αθλητικού εξοπλισμού για τα παιδιά και τους εφήβους που φιλοξενούνται στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας στην Κοφίνου και στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας ‘Πουρνάρα’ στην Κοκκινοτριμιθιά.

Η παραλαβή θα γίνεται στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου του ΑΠΚΥ στη Λευκωσία (Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη 33, 2220 Λατσιά), καθημερινά (Δευτέρα - Κυριακή), από τις 08:00 μέχρι τις 19:00. Όλα τα παιχνίδια και τα βιβλία που θα συλλεγούν από την πανεπιστημιακή κοινότητα θα παραδοθούν πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ώστε τα παιδιά που φιλοξενούνται στη χώρα μας να νιώσουν λίγη από την αγάπη και τη στήριξη που έχουμε να τους προσφέρουμε.

*Τα βιβλία ή τα παιχνίδια μπορούν να είναι είτε καινούργια είτε χρησιμοποιημένα αλλά σε καλή κατάσταση.

Σας προσκαλούμε να υποστηρίξετε όλοι -προσωπικό, φοιτητές, απόφοιτοι του ΑΠΚΥ- αλλά και κάθε πολίτης που επιθυμεί να συμβάλει την πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου μας, ώστε αυτές τις γιορτές να δώσουμε στα παιδιά αυτά χαμόγελα χαράς και ελπίδα. Επικοινωνήστε με το ΑΠΚΥ στο info@ouc.ac.cy ή στο τηλέφωνο 22411600.

Η δράση εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού για την Εβδομάδα Εθελοντισμού 2021 (1-8 Δεκεμβρίου).

 

OUC DekapenthimeroProsforas DigitalFlyer