26
Παρ, Απρ

 

 

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), δημόσιο Πανεπιστήμιο και το μοναδικό στην Κύπρο που προσφέρει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως, με σημαντική εξειδίκευση και τεχνογνωσία, ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις εισδοχής σε 4 προπτυχιακά και 21 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και σε θεματικές περιοχές των διδακτορικών του  προγραμμάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, με έναρξη σπουδών τον Σεπτέμβριο 2021.

Το ΑΠΚΥ προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο την πολύτιμη δυνατότητα να αποκτήσει έναν αναγνωρισμένο και αξιόπιστο τίτλο σπουδών, από τον προσωπικό του χώρο και στον δικό του χρόνο, χωρίς τους περιορισμούς της συμβατικής εκπαίδευσης.

Η φοίτηση στο ΑΠΚΥ πραγματοποιείται

  • σε ένα ψηφιακό περιβάλλον, μέσω της εύχρηστης και σύγχρονης Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης το οποίο ενσωματώνει τεχνολογικά μέσα και σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία
  • με πολυμεσικό εκπαιδευτικό υλικό και με την αξιοποίηση κατάλληλων παιδαγωγικών τεχνικών,
  • σε κοινότητες μάθησης, με αλληλεπίδραση και με συνεχή υποστήριξη από τους συμβούλους-καθηγητές τους.
  • με προσιτά δίδακτρα, ευέλικτη οικονομική πολιτική και με τη χορήγηση υποτροφιών.

Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες, το ΑΠΚΥ  προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις για διάφορες ομάδες του πληθυσμού (μονογονείς, συγγενείς πρώτου βαθμού που σπουδάζουν ταυτόχρονα, λήπτες ΕΕΕ της Κυπριακής Δημοκρατίας, άνεργοι, άτομα ΑμΕΑ, απόφοιτους που συνεχίζουν τις σπουδές τους).

 Επιπλέον, το ΑΠΚΥ προσφέρει δυνατότητες διά βίου μάθησης και παρακολούθησης Αυτοτελών Θεματικών Ενοτήτων όλων των προσφερόμενων προγραμμάτων σπουδών του.

 Οι αιτήσεις εισδοχής για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 υποβάλλονται ηλεκτρονικά,  έως  τις 25 Μαΐου 2021,  αποκλειστικά μέσω του ιστοχώρου του Πανεπιστημίου στην η-διεύθυνση:

https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL .

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα προγράμματα σπουδών, την εκπαιδευτική μεθοδολογία και τη φοίτηση στο ΑΠΚΥ είναι διαθέσιμες στις αντίστοιχες σελίδες του ιστοχώρου του Πανεπιστημίου (www.ouc.ac.cy). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, επίσης, να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 ή/και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

αιτησεις2021 2022

!--

αιτησεις2021 2022

!-->