Sidebar

19
Παρ, Απρ

Προκήρυξη δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστήμονα στο ερευνητικό έργο "LIFE IP-PHYSIS"

 

 

 

 

 

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστήμονα για πλήρη ή μερική απασχόληση στο ερευνητικό έργο με το "LIFE IP Physis" με τίτλο "Managing the Natura 2000 network in Cyprus and shaping a sustainable future".

Το LIFE IP Physis χαρτογραφεί οικότοπους σε περιοχές Natura 2000 της Κύπρου. Το δίκτυο Natura 2000 είναι το μεγαλύτερο συντονισμένο δίκτυο προστατευόμενων περιοχών στο κόσμο, που προστατεύει τους πλέον σημαντικούς οικότοπους και είδη χλωρίδας και πανίδας της Ευρώπης.

Για την προκήρυξη (στην αγγλική γλώσσα) πατήστε εδώ.

Οι αιτήσεις μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο https://recruitment.ouc.ac.cy/apply. Λόγω αναγκαίων εργασιών αναβάθμισης στα πληροφοριακά συστήματα του Πανεπιστημίου, η υπηρεσία τους συστήματος για την υποβολή αιτήσεων δεν θα είναι διαθέσιμη από την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 (15:00 μ.μ.) μέχρι και την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 (17:00 μ.μ.). Νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020.

 


Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Καθηγητή Γιάννη Βογιατζάκη (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή με την Μονάδα Έρευνας και τον κ. Μιχάλη Σάββα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 00357-22411692.