Το 4ο Διαδικτυακό Συνέδριο «MoodleMoot 2020» συνδιοργανώνει το ΑΠΚΥ - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Open University of Cyprus

Sidebar

29
Τρι, Σεπ

Το 4ο Διαδικτυακό Συνέδριο «MoodleMoot 2020» συνδιοργανώνει το ΑΠΚΥ

 

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, σε συνεργασία με πανεπιστήμια και φορείς, συνδιοργανώνουν στις 27 & 28 Νοεμβρίου 2020, το 4ο Συνέδριο MoodleMoot 2020.

Σκοπός του Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί διαδικτυακά, είναι η προώθηση του γόνιμου και δημιουργικού διαλόγου στην εκπαιδευτική κοινότητα για τη χρήση του Moodle. Το Moodle είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα και η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα εικονικού περιβάλλοντος μάθησης (Virtual Learning Environment - VLE) με 120 εκατομμύρια και πλέον χρήστες. Πέρα από τη εκτεταμένη χρήση του σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, το Moodle χρησιμοποιείται από πολλές εταιρείες παγκοσμίως για την εκπαίδευση του προσωπικού και την υποστήριξη των πελατών τους. Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα αναδειχθούν καινοτόμες λειτουργίες και βέλτιστες πρακτικές χρήσης του Moodle στην Ελλάδα, την Κύπρο και διεθνώς.

Το MoodleMoot 2020 απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, μέλη της ακαδημαϊκής-ερευνητικής κοινότητας, ερευνητές του χώρου της εκπαίδευσης, εκπαιδευτές ενηλίκων καθώς και εταιρείες και οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που χρησιμοποιούν το Moodle.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής παρουσιάσεων για το συνέδριο είναι η 15η Οκτωβρίου 2020 στον σύνδεσμο https://moodlemoot.ellak.gr/submissions/. Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν το συνέδριο μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους έως τις 22 Νοεμβρίου 2020 στον σύνδεσμο https://moodlemoot.ellak.gr/, όπου θα βρουν και αναλυτικές πληροφορίες.

 

MoodleMoot2020aGR CY