Sidebar

20
Σαβ, Απρ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2019-2020

 

 

Η Σύγκλητος του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, στην 25η συνεδρίασή της, συζήτησε το θέμα της διεξαγωγής των τελικών εξετάσεων εαρινού εξαμήνου 2019-2020 και αποφάσισε τα ακόλουθα:

 

  • Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν για όλες τις εξαμηνιαίες Θεματικές Ενότητες του Εαρινού εξαμήνου 2019-2020 και τις ετήσιες Θεματικές Ενότητες του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020.
  • Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν με μία από τις ακόλουθες δύο εναλλακτικές μορφές αξιολόγησης:

(α) Προφορική εξ αποστάσεως (από το σπίτι) εξέταση ή

(β) Αξιολόγηση με ανοικτά βιβλία (Open-book exams/ take-home exams) εξ αποστάσεως (από το σπίτι)

  • Η μορφή της αξιολόγησης που θα χρησιμοποιηθεί σε κάθε Θεματική Ενότητα θα αποφασισθεί από κοινού από τον Συντονιστή της Θεματικής Ενότητας, τον Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο του Προγράμματος Σπουδών και τον Κοσμήτορα και θα ανακοινωθεί στους φοιτητές μέχρι την 10η Απριλίου 2020. Λεπτομέρειες για την ακριβή διαδικασία που θα ακολουθηθεί σε κάθε εξέταση θα ανακοινωθούν εγκαίρως, με μεταγενέστερες ανακοινώσεις. Περισσότερες πληροφορίες για αυτές τις εναλλακτικές μορφές αξιολόγησης υπάρχουν στον ιστότοπο του Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης, ΕΔΩ.
  • Οι τελικές εξετάσεις θα διεξαχθούν την περίοδο 23 Μαΐου έως και 7 Ιουνίου 2020. Το αναθεωρημένο ωρολόγιο πρόγραμμα με τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων μπορείτε να βρείτε εδώ.
  • Η περίοδος διεξαγωγής των επαναληπτικών εξετάσεων θα ανακοινωθεί προσεχώς.

 

Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.